DRUGU EPIZODU OBELEŽIO JE HIT NOĆ JE VEDRA NAD SRBIJOM! OSNIVAČ MODELSICA: Naša pesma je već korišćena u nekim filmovima!
Foto: Printscreen/RTS1

nisu gledale seriju, ali su srećne

DRUGU EPIZODU OBELEŽIO JE HIT NOĆ JE VEDRA NAD SRBIJOM! OSNIVAČ MODELSICA: Naša pesma je već korišćena u nekim filmovima!

Pop kultura -

Na samom kraju prve epizode serije "Porodica" gledaoci su imali prilike da čuju pesmu "Tek je 12 sati" grupe Elektro tim, a sinoć je na kraju drugog nastavka puštena numera "Noć je vedra nad Srbijom".

Reč je o hitu grupe Models iz 1999. koji je inspirisan NATO bombardovanjem SR Jugoslavije.

- Ta pesma je večni hit. Nisam iznenađen time što su autori serije iskoristili našu pesmu, jer se ona već pojavljivala i u drugim filmovima i serijama, za nas je to kompliment. Nisam gledao prve dve epizode jer smo usred snimanja albuma i nemam vremena, ali ću sigurno odgledati sve epizode odjednom kad budu dostupne na internetu - rekao je za Kurir Milan Vrbić, osnivač i producent grupe Models.

Modelsice
foto: Printscreen

Reditelj serije je želeo da i na ovaj način dočara burne devedesete, pa će skoro svaka epizoda da se završi sa po jednim hitom iz ovog vremena. - Muziku je birao direktor fotografije Aleksandar Ilić uz moju malu pomoć i konsultacije s kompozitorom Vladimirom Pejkovićem. Trudili smo se da svaka pesma i teksualno i melodijski odgovara svakoj epizodi - rekao je reditelj Bojan Vuletić.

Gledaoci će čuti i još dve pesme uz koje su se mladi najviše provodili u diskotekama i klubovima, a to su "Ajkula" Ele B i "Samo u snu" nekadašnje grupe Fanki Dži. Poslednja epizoda neće imati nijednu dens numeru tog vremena na kraju.

Porodica, serija Porodica
foto: Printscreen/RTS1

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track