BRITNI, DA LI SI DOBRO? Pevačica plakala posle filma, nije mogla da se smiri, bilo je sramota, pa se oglasila na Instagramu!
Foto: Profimedia

javila se

BRITNI, DA LI SI DOBRO? Pevačica plakala posle filma, nije mogla da se smiri, bilo je sramota, pa se oglasila na Instagramu!

Pop kultura -

Britni Spirs (39) je objavila video u kom pleše na pesmu "Crazy" grupe Aerosmith.

Ona je otkrila je da joj je bilo neprijatno i da je "plakala dve nedelje" zbog toga kako je prikazana u dokumentarcu "Framing Britney Spears" i priznala da dokumentarac nije u celosti ni pogledala.

Britni Spirs
foto: Printscreen/Instagram

Ovih dana pop zvezda prekinula ćutnju zbog emisije koja se emitovala prošlog meseca, pokazujući njen uspon i kontinuiranu bitku sa ocem.

- O mom životu se uvek nagađalo... Proučavalo... Sudilo mi se celi moj život. Zbog vočuvanja moje zdrave pameti treba da plešem na pesme Stivena Tajlera svake večeri u životu da bih se osećala divlje i ljudski i živo! Celi svoj život nastupam pred ljudima. Potrebno je puno snage da se veruje svemiru sa svojom ranjivošću jer su me u medijima uvek tako osuđivali... vređali... i sramotili... a i dalje to rade - pisala je ona na Instagramu.

- Nisam gledala dokumentarac ali iz onoga što sam videla bila sam postiđena kako su me predstavili. Plakala sam dve nedelje, još uvek plačem ponekad. Radim ono što mogu za svoju spiritualnost da nastavim da budem srećna i da imam ljubav i radost. Plesanje svakog dana donosi mi radost. Nisam ovde da bih bila savršena. Savršeno je dosadno. Ovde sam da širim dobrotu - završila je ona post.

Fanovi su joj slali poruke podrške i ljubavi.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:05

ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA UHVAĆENA SA BIVŠOM ZADRUGARKOM! Ivana nasmejana, javno joj se obratila: Hvala ti za DANAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track