MANEKENKA OBJAVILA SLIKU NA KOJOJ DOJI ĆERKICU PA DOBILA JEZIVE PRETNJE: Vređali je samo muškarci, a ona im BRUTALNO odbrusila
Foto: Printscreen/Instagram

šta njima smeta!

MANEKENKA OBJAVILA SLIKU NA KOJOJ DOJI ĆERKICU PA DOBILA JEZIVE PRETNJE: Vređali je samo muškarci, a ona im BRUTALNO odbrusila

Pop kultura -

Elsa Hosk da bude ponosna što može da hrani svoju bebu. Manekenka (32) se porodila pre samo sedam nedelja, ali već se vraća na radni zadatak. Ona je nedavno na Instagramu podelila fotografiju sa ćerkicom Tuliki, od koje se ne odvaja, pa čak ni kad ide na snimanje.

"Mamin prvi dan na snimanju nakon pauze, a pogledajte ko je takođe otišao", napisala je slavna Šveđanka uz fotografiji na kojoj doji ćerkicu na prednjem sedištu automobila.

Uprkos tome što ova fotografija slavi majčinstvo i šalje ženama poruku da ne moraju da se odreknu karijere da bi bile majke, Elsa se ubrzo našla na meti kritika i uvreda.

Naime, ona je nešto kasnije sa svojih 6.400.000 pratilaca podelila i na stori na kom je otkrila da su joj nakon ove slike stigle brojne poruke u kojima joj muškarci prete i upućuju niz ružnih komentara.

"Zanimljivo je koliko privatnih poruka dobijam od muškaraca koji su uvređeni kad objaviš fotku na kojoj dojiš... Zašto ti je najprirodnija stvar na svetu uvredljiva? Grudi postoje bukvalno da bismo hranili svoju decu", napisala je Elsa.

Podsetimo, manekenki "Viktorija Sikreta" malena Tuliki je prvo dete, a dobila ju je u vezi sa Tomom Dalijem. Par je zajedno od 2015, a doslovce su nerazdvojni i nikada nisu bili predmet spekulacija ili skandala.

(Kurir.rs/A.M./People)

Bonus video:

00:13

TI SI NAJBOLJI PARTNER, OTAC I OSLONAC! ANA SEVIĆ PODELILA PORODIČNU FOTKU: Čestitala partneru rođendan, pa Lorena napravila ŠOU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track