DEDA JU JE SILOVAO KADA JE BILA DETE: Glumica iznela jezive detalje iz života: Prevarom je nagovorili da SKINE GAĆE!
Foto: Profimedia

jezivo

DEDA JU JE SILOVAO KADA JE BILA DETE: Glumica iznela jezive detalje iz života: Prevarom je nagovorili da SKINE GAĆE!

Pop kultura -

Šeron Stoun je pre 29 godina prekrstila noge u erotskom trileru "Niske strasti", dobila titulu jedne od najvećih zavodnica, a scena iz filma postala je kultna.

Seron Stoun
foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih američkih glumica i manekeniki otkrila je u svojim memoarima nepoznate detalje iz života, a poneki su i vrlo potresni.

Između ostalog, glumica je otkrila da su joj prilikom rekonstruktivnog zahvata doktori povećali grudi bez njenog znanja i pristanka.

Bilo je to 2001. godine, a Stoun se prisetila da je odmah nakon buđenja iz anestezije shvatila da su joj povećali grudi. Razlog zahvata bio je uklanjanje dobroćudnih tumora na dojkama, a hirurg joj je objasnio kako je mislio da će bolje izgledati s većim, "boljim" grudima.

Kada su me previli, shvatila sam da imam veće grudi za jedan broj, a doktor je rekao da će bolje izgledati uz veličinu mojih kukova", napisala je u novoj knjizi, čije odeljke prenosi časopis Tajms.

Šeron (63) je takođe u svojoj knjizi "Lepo je živeti dvaput", priznala i da ju je njen deda, kao i njenu sestru Keli u detinjstvu seksualno zlostavljao. On je umro kada je glumica imala 14 godina.

"Bizarno zadovoljstvo što je napokon mrtav pogodilo me poput tone leda. Pogledala sam Keli i ona je shvatila. Imala je 11 godina. Bilo je gotovo", napisala je glumica.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Takođe je detaljno opisala što se događalo prilikom snimanja eksplicitne scene u filmu "Niske strasti" i otkrila da su je prevarom nagovorili da skine donji veš za čuvenu scenu policijskog ispitivanja. Rekli su joj da "odbija svetlost" i uveravali je da joj se neće videti intimni delovi.

Kada su je pozvali da pogleda finalnu verziju filma, dočekalo ju je iznenađenje. Očekivala je da će ga pogledati u društvu reditelja, pa se šokirala kada je u prostoriji zatekla mnoštvo agenata i advokata, od kojih većina nije imala nikakve veze s projektom.

"Da, bilo je puno mišljenja o toj temi, ali s obzirom na to da sam ja osoba s vaginom i dopustite mi da kažem: Druga mišljenja su sr***. To sam bila ja i moja vagina, otresito je začepila usta mnogima", napisala je Šeron Stoun.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:39

Reakcije Slavice Đukić Dejanović na glumu Katarine Žutić u seriji Porodica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track