GLUMICA KOJA JE IZVREĐALA SRBE SNIMA FILMOVE ZA ODRASLE! Izjavom ŠOKIRALA svet, sada joj se svi SMEJU!
Foto: Pritnscreen

lupila!

GLUMICA KOJA JE IZVREĐALA SRBE SNIMA FILMOVE ZA ODRASLE! Izjavom ŠOKIRALA svet, sada joj se svi SMEJU!

Pop kultura -

Glumica Elizabet Olsen šokirala je sve izjavom o Srbiji u jednom intervjuu.

"Veoma je interesantno mesto. Snimali smo tamo 6 dana nedeljno i imali smo samo jedan slobodan dan. Posebno je interesantno što tamo ništa nije njihovo, jer je zemlja nastala tek pre 13 godina, oni su kombinacija svih onih koji su vladali njihovom zemljom pre toga", rekla je Elizabet.

Ona ima 32 godine i poznata je kao mlađa sestra poznatih blizankinja Meri Kejt i Ešli Olsen, a mediji je uglavnom samo povezuju sa njima, zbog čega je večito u njihovoj senci.

Elizabet Olsen
foto: Profimedia

Iako je glumila u blokbasterima "Osvetnici: Era Ultrona", "Kapetan Amerika", "Osvetnici: Rat beskraja" i "Kraj igre", a sada u popularnoj seriji "Wanda Vision", malo ljudi zna ko je, zapravo, Elizabet Olsen, glumica koja je zapalila domaću javnost izjavom da "Srbija postoji tek 13 godina".

O njoj se zna samo da je na velikom platnu završila zahvaljujući sestrama , koje je domaća publika gledala u seriji "Puna kuća", a, sada i da je pored pomenutih hit filmova, igrala i u ostvarenju "In secret" snimanom u Srbiji.

Iz ovog razloga toliko i "zna" o našoj istoriji...

Pošto je razbesnela ovdašnju javnost izjavom da "Srbija postoji tek 13 godina", a da njeni stanovnici "nemaju manire", otkrivamo sve o Olsenovoj!

Elizabet je u jednom od intervjua otkrila da je ateistkinja od 13. godine jer "veruje da bi religija trebalo da ima veze sa zajednicom i mestom gde bi neko mogao da ode i da se moli, a ne da određuje prava i sloboda žena". Na film je dospela zahvaljujući sestrama od kojih je Meri Kejt do nedavno punila naslovne strane jer je bivši muž Olivije Sarkozi, brat nekadašnjeg predsednika Francuske, rešio da je izbaci iz stana.

Elizabet je išla u umetničku školu u Njujoruku i bila je u trogodišnjoj vezi s glumcem Bojdom Holbrukom. Posle njega je stupila u vezi s Robijem Arnetom, muzičarem iz benda Milo Greene, s kojim se verila pre dve godine.

Pre mesec dana na jednoj Internet stranici za odrasle je objavljen "kućni video" sa Elizabet u glavnoj ulozi.

Elizabet Olsen
foto: Pritnscreen

Na snimku se vidi gola glumica koja poziva partnera da joj "svašta radi", dok se ona dodiruje, a stranica "scandalplanet" je čak objavila i skrinšot akcije!

Ne samo to - Elizabet Olsen je apsolutni hit na stranicama "za odrasle" i zbog filmova u kojima je glumila i u kojima se, skoro svaki put skidala do gole kože i glumila eksplicitne scene!

Ono što je svima zapalo za oko je smeh voditelja dok slušaju kako glumica iznosi skandalozne izjave. Intervju sa glumicom je na Jutjubu objavljen 2020. godine, a sada se šeruje po društvenim mrežama.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:14

MILOŠ BIKOVIĆ POKAZAO ŠTA RADI U SEOSKOM AMBIJENTU! Glumac snimkom raznežio mnoge, uživa u društvu životinja: Jednu je i NAHRANIO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track