PRVA MERIMINA IZJAVA ZA KURIR POSLE ISPOVESTI O SILOVANJU Ne poznajem Danijelu, ali ću svedočiti protiv Lečića o svom iskustvu
Foto: Zorana Jevtić, Nebojša Mandić

oglasila se polse 43 godine

PRVA MERIMINA IZJAVA ZA KURIR POSLE ISPOVESTI O SILOVANJU Ne poznajem Danijelu, ali ću svedočiti protiv Lečića o svom iskustvu

Pop kultura -

Glumica Merima Isaković u svojoj ispovesti otkrila je da ju je kolega Branislav Lečić silovao pre 43 godine.

Isakovićeva u prvoj izjavi za Kurir otkrila da li se čula sa Danijelom Štajnfeld koja je takođe nedavno iznela tvrdnje da ju je Lečić seksualno napastvovao.

Branislav Lecic
foto: ATA Images

"Ne poznajem Danijelu, prvi put sam čula za nju kada sam prošle nedelje pročitala o njenoj traumi. Do mene vesti stižu sa zakašnjenjem jer mnogo radim", rekla je ona i otkrila da li će biti svedok ukoliko je Tužilaštvo pozove.

"Naravno. Verujem da je reći istinu fundamentalna obaveza svake savesne osobe. Ne mogu direktno svedočiti o događaju nasilja nad Danijelom jer mu nisam direktno prisustvovala, ali mogu svedočiti o ličnosti Branislava Lečića i svom dramatičnom iskustvu vezanom za njega. Nadam se da će se druge žrtve osmeliti da se oglase, ako ih ima", ispričala je za Kurir Merima Isaković.

Merima Isakovic
foto: Printscreen YouTube

Kurir.rs/S.S.

Bonus video:

16:08

OBRAĆANJE BRANISLAVA LEČIĆA: DANIJELA, izvini, i RECI ISTINU: Bili smo partneri u poslu, trudio sam se da SHVATIŠ ULOGU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track