BRAVO, MAJSTORE! Frontmen Nevernih beba OTKRIO: Nudili su mi BLANKO ček za pesmu "Dvoje" nismo imali para, a ODBIO sam iz principa
Foto: Kurir televizija

KURIR TELEVIZIJA

BRAVO, MAJSTORE! Frontmen Nevernih beba OTKRIO: Nudili su mi BLANKO ček za pesmu "Dvoje" nismo imali para, a ODBIO sam iz principa

Pop kultura -

Frontmen benda "Neverne bebe" Milan Đurđević bio je gost emisije "Puls Srbije" gde je komentarisao ovaj period korona virusa, a i otkrio je svoje planove za budućnost.

Pored toga što sprema novi album, Milan je radio i na pesmi koja će obradovati sve pravoslavne vernike. U pitanju je pesma koja će izaći na Vaskrs i u kojoj su učestvovali mnogi umetnici sa naših prostora.

"Neverne bebe" su kao i mnogi muzičari u ovom periodu korona virusa održale onlajn koncert, a kako kaže Milan, bilo je neočekivano fantastično.

- Dobili smo gomile poruka sa svih strana sveta i videli smo koliko ljudima znači naša muzika i to nam je dalo veliku pokretačku energiju. Bukvalno smo i zaboravili da smo sami u studiju sa kamermanima, a jedino što je falilo bio je živi kontakt sa publikom - kaže Milan.

Milan Đurđević
foto: Kurir televizija

Frontmen popularne grupe otkrio je i da je imao ozbiljnu ponudu za pesmu "Dvoje" od popularne grupe "Vaya con dios", koju je odbio i pored toga što nisu imali novca.

- Da vidim da si dobro obavešten. Bilo je to pre dvadesetak godina, čovek ne može da se odrekne nečega što mu pripada. Pesma dvoje je nešto što je obeležilo našu karijeru negde 90ih godina i ja lično mislim da sve te neke stvari koje su velike i dragocene nisu na prodaju. I ja tada uopšte nisam imao novca, ali to nisam želeo iz principijalnih razloga. Svi mi moramo da stanemo iza umetnosti kao suštine naših života - jasno je rekao Milan.

Ova izjava izaivala je lavinu oduševljenja kod srpske javnosti, pa su svi uputili reči hvale popularnom muzičaru.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track