00:42

BRITNI SPIRS KONAČNO PRIZNALA KAKO SE OSEĆA: Šuškalo se da je pevačica zatočena u svom DOMU, a ona objasnila kako stoje STVARI!

SVE REKLA U SNIMKU

BRITNI SPIRS KONAČNO PRIZNALA KAKO SE OSEĆA: Šuškalo se da je pevačica zatočena u svom DOMU, a ona objasnila kako stoje STVARI!

Pop kultura -

Naime, prema uverenju obožavalaca Britni Spirs je navodno zatočena u svom domu, u kom o svakom segmentu njenog života vodi računa otac, koji ne kontroliše samo njene finansije nego i izlaske u šetnju i slično.

Kada je o svemu tome snimljen dokumentarac, Britni se oglasila na društvenim mrežama i poručila da je nedeljama bila u depresiji zbog onoga što je imala priliku da vidi.

Britni Spirs
foto: Profimedia

- Ceo moj život je uvek bio pod lupom, tema raznoraznih spekulacija i osuda. Jako je teško verovati svetu i pokazati mu svoje slabe strane, kada zauzvrat dobiješ uvrede i osude, ali i ponižavanje od strane medija, kako ranije tako i sad. Nisam gledala dokumentarac, ali po onim isečcima koje sam videla moram da kažem da sam osećala stid zbog načina na koji su me predstavili. Nedeljama sam plakala zbog toga, a i sad ponekad pustim suzu - poručila je Britni dodajući da utehu pronalazi u plesu, ali kako je sve ovo došlo u formi teksta, mnogi su bili u uverenju da je to umesto nje napisao njen otac.

- Poptuno sam okej. Jako sam srećna. Imam divan dom i decu. Trenutno sam se povukla iz medija jer uživam u vremenu koje provodim daleko od svih - izjavila je pevačica u video zapisu.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:25

BRITNI, MOLIMO SE ZA TEBE: Pop zvezda ispod ČUDNOG snimka označila Džastina! Fanovi zabrinuti, sad je stvarno preterala! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track