Najnovije vesti

MILENA RADULOVIĆ NAKON PODIZANJA OPTUŽNICE PROTIV MIKE ALEKSIĆA: Za mene je ovo očekivano, nisam se PLAŠILA!
Foto: Dado Đilas, Nemanja Nikolić

OTVORILA DUŠU

MILENA RADULOVIĆ NAKON PODIZANJA OPTUŽNICE PROTIV MIKE ALEKSIĆA: Za mene je ovo očekivano, nisam se PLAŠILA!

Pop kultura

Glumica Milena Radulović rekla je da je očekivala optužnicu koja je danas podignuta protiv Miroslava Mike Aleksića i ovakav njen sadržaj.

- S obzirom na broj prijava i broj devojaka koje su se javile, spremne da svedoče o svojim iskustvima s Miroslavom Aleksićem, podizanje optužnice za mene je potpuno očekivano - kaže Milena Radulović.

Ona ističe da je od prvog dana kada je izašla javno i kada su druge devojke progovorile, bila svesna da rade pravu stvar.

Milena Radulović
foto: Pritnscreen

- Nisam mislila o eventualnim posledicama, o pretnjama, pritiscima. Nisam se plašila, bila sam svesna onoga što radimo, jer govorimo istinu - navodi ona.

Kaže i da su Iva Ilinčić, ona i ostale devojke uradile sve što je do njih, kao i da je sada sve na sudu.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu danas je podiglo optužnicu protiv Miroslava Mike Aleksića. Kako je saopšteno njemu se na teret stavljaju dva produžena krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam oštećenih.

- Predloženo je produženje pritvora prema okrivljenom - saopštilo je Više javno tužilaštvo. O predlogu za produženje pritvora i potvrđivanju podnete optužnice odlučivaće Viši sud u Beogradu.

Mika Aleksić
foto: Printscreen/RTS

Radi zaštite privatnosti učesnika u postupku, predloženo je isključenje javnosti tokom trajanja glavnog pretresa. Istraga protiv Aleksića sprovedena je zbog 19 krivičnih dela na štetu devet polaznica svoje škole glume od 2008. do 2020. godine, ali je optužen za devet krivičnih dela.

Aleksić je u tužilaštvu negirao da je s*ksualno napastvovao pomenute učenice glume u svojoj školi, pored ostalih i Milenu Radulović koja ga je prva prijavila policiji, a nakon nje osmelile su se i druge devojke. Jedna od devojaka je u vreme napastvovanja bila maloletna, dok su ostale tvrdile, da ih je napadao i dok su bile maloletne i nakon punoletstva.

Nedavno su završena veštačenja svih devet glumica, a kako je tada rekao punomoćnik Radulovićeve, advokat Jugoslav Tintor, ona su potvrdila verodostojnost i validnost njihovih iskaza u kojima su ga optužile da ih je silovao ili polno uznemiravao. Žrtve je veštačila komisija veštaka neuropsihijatara i prihologa, koja je zaključila da su one trpele "psihičke patnje visokog itenziteta".

Mika Aleksić, Milena Radulović
foto: Dado Đilas, Stefan Stojanović

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

ĐORĐE DAVID ŠOKIRAO IZJAVOM U PROGRAMU UŽIVO! Jedna noć sa mnom i SVA su ti vrata otvorena! (KURIR TELEVIZIJA)
00:30

ĐORĐE DAVID ŠOKIRAO IZJAVOM U PROGRAMU UŽIVO! Jedna noć sa mnom i SVA su ti vrata otvorena! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...