ZABAVLJAO SE SA KAJOM, BIO U BRAKU SA BERČEKOVOM ĆERKOM: Poznati muzičar ima novu DEVOJKU koja je prava LEPOTICA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

golupčići

ZABAVLJAO SE SA KAJOM, BIO U BRAKU SA BERČEKOVOM ĆERKOM: Poznati muzičar ima novu DEVOJKU koja je prava LEPOTICA! (FOTO)

Pop kultura -

Muzičar Đorđe Miljenović (40) poznat i kao Skaj Vikler je u emotivnoj vezi. Izabranica njegovog srca je atraktivna plavuša Nastasija Bodiroga.

Instagram nove devojke popularnog muzičara je prepun njenih fotografija na kojima pokazuje svoje telo i lepo lice. Sudeći po informacijama sa njenih društvenih mreža, Nastasija je završila studije srpskog jezika i književnosti.

Inače, Đorđe iza sebe ima dva braka kao i veoma medijski propraćenu vezu sa pevačicom Kajom Ostojić. Njih dvoje su se upoznali u rijaliti programu, tamo započeli vezu i nastavili je po napuštanju kuće Velikog brata 2008. godine.

U prvom braku je bio sa Minom Berček, ćerkom glumca Aleksandra Berčeka. Taj brak je izazvao veliku pažnju, a trajao je svega nekoliko meseci. Pričalo se da njen otac, glumac Aleksandar Berček, taj brak nije podržavao. Te priče dodatno su podgrejane činjenicom da roditelji nisu bili na venčanju.

Sa glumicom Anđelom Stamenković ima ćerku koja nosi neobično i lepo ime - Strela.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:18

BRANKA SOVRLIĆ U PULSU SRBIJE: Karijeru nikad nisam gradila na skandalima, nisam takva osoba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track