DA LI POZNATI SRCELOMAC IMA NOVO LICE? Svi kažu da se IZOPERISAO, a porede ga i sa Lignjoslavom iz crtaća! (FOTO)
Foto: Facebook, AP/Joel C Ryan

nešto se dešava

DA LI POZNATI SRCELOMAC IMA NOVO LICE? Svi kažu da se IZOPERISAO, a porede ga i sa Lignjoslavom iz crtaća! (FOTO)

Pop kultura -

Zek Efron (33), zvezda rimejka filma "Čuvari plaže" je iznenadio javnost svojim izgledom. On se pojavio u jednom videu u sklopu proslave Dana zemlje sa mnogo jačom vilicom i otečenim obrazima.

Glumac koji godinama važi za najzgodnijeg muškarca kojeg žene širom sveta obožavaju ostavio je u čudu sve koji su videli pomenuti video.

Zek Efron
foto: Printscreen/Facebook

Fanovi na Internetu misle da je u pitanju neka vrsta zahvata, a najverovatnije pored filera u jagodicama, Zek je radio i čuvene filere za bradu koji su postali popularni među muškarcima kako bi lice imalo "muževniji" izgled.

Čak su i neki doktori krenuli da spekulišu šta se dešava sa licem poznatog glumca, a neki su rekli da je imao zubnu operaciju. Doktor Šah je rekao da je nemoguće utvrditi sa sigurnošću, ali sve od filera pa do implantanata je moguće.

"Odbijam da verujem da je ovo Zak Efron", "Sigurno je bio na botoksu", "Upravo sam video ovo i doslovno plačem. Molim te Zak, reci mi da je ovo sve noćna mora", "Zak je nestao i pokušali su da ga zamene, ali nisu imali sredstava", pisali su šokirani obožavaoci na društvenim mrežama.

Ni Tviteraši nisu zaostajali sa šalama i uporedili su ga sa nabildovanom verzijom lika iz animiranog serijala "Sunđer Bob" - Lignjoslavom.

(Kurir.rs/A.M./Insider)

Bonus video:

01:37

Kako piti vitamin D?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track