URNEBESNI VIDEO! BAĆA SLAVI ROĐENDAN I PEVA VELIKI ROK HIT ZA GOSTE: Giletu se to možda neće dopasti zbog falša pratećeg vokala!
Foto: Damir Dervišagić

žurka

URNEBESNI VIDEO! BAĆA SLAVI ROĐENDAN I PEVA VELIKI ROK HIT ZA GOSTE: Giletu se to možda neće dopasti zbog falša pratećeg vokala!

Pop kultura -

Glumac Miodrag Radonjić proslavio je juče 32. rođendan. Popularni Baća iz filma i serije "Južni vetar" okupio je prijatelje i svoje klasiće na vikendici, a u jednom trenutku je čak i zapevao.

Mićko je izveo hit "Igra rokenrol cela Jugoslavija" Srđana Gojkovića Gileta, a prateće vokale pevao mu je kolega Ivan Mihailović. Zvezda serije "Vojna akademija" voli da peva, a po sopstvenom priznanju, to baš i ne ume, pa mu se omakao po neki falš.

Od brojnih kolega i fanova glumac je preko Instagrama dobio čestitke koje su mu ulepšale rođendan. Oglasila je iz porodilišta i Nina Janković, novopečena mama male Ivanke, a i glumčeva supruga Milica Mikić. Ona je napravila tortu, a i postavila njihovu zanimljivu zajedničku fotografiju.

"Neka je najsrećniji", napisala je Milica.

Miodrag Radonjić imao je godinu za pamćenje. Glumac je postao miljenik publike zbog uloge kriminalca Baće u filmu i seriji "Južni vetar", a krajem 2020. postao je otac malog Save. Odnedavno je član Beogradskog dramskog pozorišta, a uskoro ga očekuje velika uloga u Rusiji.

Kurir.rs

Bonus video:

03:06

BAĆA O SINU SAVI, NASTAVKU JUŽNOG VETRA I ŽELJAMA ZA 2021. Poželeo sam zdravlje i mir u svetu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track