00:06

NAKON ISPADANJA SA EVROVIZIJE, HRVATICA ZAPEVALA SRPSKU PESMU! Albina oduševila Srbiju, OVAKO je pružila podršku URAGANKAMA! VIDEO

prelep gest

HRVATICA NAKON ISPADANJA SA EVROVIZIJE PODRŽALA URAGANKE! Albina oduševila Srbiju, potezom USIJALA DRUŠTVENE MREŽE! (VIDEO)

Pop kultura -

U prvoj polufinalnoj večeri u Roterdamu za pesmu Evrovizije ispala je Albina Grčić predstavnica Hrvatske.

Ona je važila za jednog od favorita, a u lajv uključenju na Instagramu je pružila podršku Uragankama, koje predstavljaju Srbiju pod rednim brojem 9.

Povodom njenog ispadanja su se usijale društvene mreže, reagovala je čak i Ana Bekuta i pružila joj podršku, a sada je Albina u lajvu podržala naše predstavnice, otpevavši deo njihove pesme.

00:06

NAKON ISPADANJA SA EVROVIZIJE, HRVATICA ZAPEVALA SRPSKU PESMU! Albina oduševila Srbiju, OVAKO je pružila podršku URAGANKAMA! VIDEO

Podsetimo, nakon što je hrvatska predstavnica ispala iz takmičenja, društevne mreže su preplavljene negativnim komentarima. Tviteraši apeluju i da se za Albinu Grčić organizuje doček na aerodromu, po povratku u Zagreb, a većina Hrvata smatra da je njihova predstavnica, kako pišu, "pokradena".

Albina Grčić
foto: Printscreen

– Idemo, devojke! Hrvatska je uz vas, napisala je ona na Instagramu uz fotografiju sa “Uragankama”.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:05

ANA KORAĆ OBJAVILA SNIMAK SA DEČKOM?! Starleta se oglasila iz Dubaija: Drže se za ruke, sve puca od romantike!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track