02:35

Novinar postao stendap komičar

KURIR TELEVIZIJA

NOVINAR OTIŠAO U STENDAP KOMIČARE! Za dva meseca napisao URNEBESNU komediju o KORONAVIRUSU: Mi na Balkanu sve okrećemo na humor

Pop kultura -

Subotičanin Srđan Olman odlučio je da novinarsku karijeru zameni stand up komedijom. Pre sedam godina poneo je titulu “Najboljeg komičara Srbije”, a posle najnovijeg projekta mogao bi da zasluži novu.

Naime, ovaj mladić za samo dva meseca napisao je komediju i to za vreme epidemije koronavirusa kako bi zatvaranje, distanciranje i restrikcije prikazao iz lepšeg ugla.

"Kažu da se ljudi prepoznaju u tome što pričam, pa je to pretpostavljam zajednička depresija koja nas je snašla i nešto na šta nismo navikli i na šta nismo mogli da računamo", objašnjava on i napominje da nije bio dobro na početku pandemije, jer je ostao bez posla, nedostajalo mu je aplauza, druženja, ljudi.

Šale kojima je pribegao kako bi prevazišao lošu životnu epizodu svih nas, idu od slepih miševa na koje smo prebacili odgovornost za širenje kovida19, turista koji dolaze u Srbiju da bi se vakcinisali, psihičkog zdravlja nacije, potrošenog toalet papira...

"Kroz humor je lakše da sve prebrodimo, a mi smo na Balkanu poznati po tome da sve obrćemo na humor", zaključuje on.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:26

SLAVEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track