PORODILA SE DEVOJKA DŽEJSONA DERULA: Pokazala brutalno TELO i svi su u ŠOKU kako dobro izgleda, GRMI koliko je ZGODNA! (FOTO)
Foto: Profimedia

bomba

PORODILA SE DEVOJKA DŽEJSONA DERULA: Pokazala brutalno TELO i svi su u ŠOKU kako dobro izgleda, GRMI koliko je ZGODNA! (FOTO)

Pop kultura -

Džejson Derulo (31) je postao otac dečaka koji je na svet donela njegova devojka Džena (27).

Sina su nazvali Džejson Kralj Derulo (Jason King Derulo), a nakon čestitki obožavaoci ne prestaju da komentarišu nevorovatne trbušnjake i stomak njegove devojke.

"Moj stomak nije ovakav nakon dve godine vežbanja, a njen je pet dana nakon porođaja?! ", "Ne mogu da verujem da si upravo rodila! Telo ti je čudesno! " nizali su se komplimenti ispod Dženine slike.

Džena Frums
foto: Printscreen/Instagram

"Ovo mi je najsrećniji dan u životu, na svet je došao naš sin, srećnik koji ima tako brižnu i snažnu majku" stoji u objavi ponosnog oca.

Džena je u nizu fotografija objavila bebinu prvu nedelju i trenutke u bolnici i svoju figuru samo nekoliko dana nakon porođaja. Fotka je prikupila gotovo 650.000 lajkova.

Nakon brojnih komentara koji se čude njezinom ravnom stomaku, Džena je objasnila da joj se trudnički stomak nije video skoro do šestog meseca trudnoće.

Džejson je otkrio da mu je devojka trudna u martu videom u kom ljubi njen trudnički trbuh.

- Ne mogu biti uzbuđeniji - dodao je tada.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:26

MARKO KON O VEČERAŠNJEM NASTUPU URAGANKI: Pitanje je koliko će nam žiri biti naklonjen, nismo okruženi KOMŠIJSKIM ZEMLJAMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track