LOKO, LOKO ORI SE U ROTERDAMU! HURRICANE SU 3 BOMBE NA SCENI: Spojili se moćni glasovi, sve se TRESE NA EVROVIZIJI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ESC

IZDOMINIRALE

LOKO, LOKO ORI SE U ROTERDAMU! HURRICANE SU 3 BOMBE NA SCENI: Spojili se moćni glasovi, sve se TRESE NA EVROVIZIJI! (VIDEO)

Pop kultura -

Članice grupe "Hurricane" nastupile su 9. po redu na drugoj polufinalnoj večeri u Roterdamu i "oduvale" na sceni.

Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević izdominirale su u crnoj, šljokičavoj kombinaciji i čizmama preko butina. Pored toga što su glasom oduševile sve, njihov izgled uveliko se komentariše.

1 / 11 Foto: Printscreen/ESC

Tviteraši su počeli da komentarišu koliko su popularne Uraganke napravile lom čim su se pojavile.

"Pevanje, koreografija, lepota", bio je jedan od komentara podrške na Tviteru.

"Ludilo, bravo devojke!", "To je uragan", "Počistićemo Evropu", "Izgledaju svetski", samo su neki od komentara na ovoj platformi.

"I naše pocepale, bravo", napisao je Ognjen Amidžić.

Tviter je bio pun pozitivnih reakcija na račun srpskih predstavnica, a podršku su pored domaće publike pružili i stranci, kao i komšije iz regiona.

"Gledam Hurricane i uhvatih kako mi trnci prolaze kroz telo. Komšije, srećno! Pozdrav iz Sarajeva","Devojke dominiraju!", "Naježila sam se. Ide Uragan!", "Tako se dominira devojke", "Pokazale ste ko je pravi uragan!", "Cure pomerile konkurenciju, bravo susedi!", "Srbija jaka", bili su samo neki od njih.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:49

NE KRIJU DA SU IŠLE POD NOŽ! Evo šta su sve popravile na sebi lepe devojke iz grupe Hurricane (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track