VEČERAS BRANE BOJE SRBIJE A EVO KO SU URAGANKE Jednoj je ovo 2. Evrovizija, druga upoznala Depa, a ONA se takmičila sa 17 godina!
Foto: Profimedia

glasamo za njih

VEČERAS BRANE BOJE SRBIJE A EVO KO SU URAGANKE Jednoj je ovo 2. Evrovizija, druga upoznala Depa, a ONA se takmičila sa 17 godina!

Pop kultura -

Članice grupe "Hurricane" u finalu "Evrovizije", koje se održava večeras, nastupaju pod rednim brojem 8, a Uragankle su sigurne da će dati sve od sebe i da će svoju zemlju predstaviti u najboljem svetlu.

Hurricane, Uraganke
foto: Profimedia, Printsc

Grupa "Hurricane", u čijem su sastavu nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji Sanja Vučić, Ivana Nikolić i ćerka Nenada Kneževića Kneza - pevačica Ksenija Knežević, postoji već četiri godine, a devojke su izdale svoju prvu pesmu na srpskom jeziku "Favorito" koja je postala pravi hit.

Vrele scene u spotu za pomenutu pesmu privukle su veliku pažnju publike, a Sanja, Ksenija i Ivana ovim potezom podigle su prašinu u javnosti, iako se muzikom bave godinama unazad.

Sanja Vučić široj javnosti predstavila se 2016. godine kada je Srbiju predstavljala na Evroviziji.

Ksenija Knežević još kao sedamnaestogodišnjakinja je učestvovala na Beosongu, 2013. godine, kada je kao nastupila zajedno sa drugaricama Anđelom Vujović i Danom Gašić, ali tada nisu postigle veliki uspeh.

Treća članica grupe "Hurricane" - Ivana Nikolić, u centar medijske pažnje dospela je kada se u jednom restoranu upoznala i fotografisala sa slavnim Džonijem Depom, koji je tada boravio u Beogradu.

- Džoni je bio veoma prijatan. Prišla sam mu i zamolila da se slikamo. Sedeo je preko puta mog stola. Obezbeđenje mi nije pravilo problem. Rekla sam mu da sam pevačica, pokazala mu naše spotove i otkrila da moj bend nastupa uglavnom na Karibima. Nadamo se da će biti prilike ukoliko se ponovo sretnemo na nekom od ostrva i da će Dep prisustvovati našem nastupu. Na kraju smo razmenili mejlove - ispričala je ona tada za domaće medije.

Hurricane
foto: Youtube/Eurovision song contest

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:11

BEKVALČEVA OBJAVILA SNIMAK SA NJENOG PRVOG SOLISTIČKOG KONCERTA! Pevačicu obuzele emocije: Srce mi se steglo, ne znam ŠTA MI JE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track