NAJVEĆA KONKURENCIJA NAŠIM URAGANKAMA NA PESMI EVROVIZIJE: Ovo su muzičari zbog kojih se EVROPA sablaznila, oduševila i PLAKALA!
Foto: Printscreen/ESC

ko će pobediti

NAJVEĆA KONKURENCIJA NAŠIM URAGANKAMA NA PESMI EVROVIZIJE: Ovo su muzičari zbog kojih se EVROPA sablaznila, oduševila i PLAKALA!

Pop kultura -

Finale Pesme Evrovizije se bliži.

pesma evrovizije
foto: Profimedia

Temperatura raste pred početak prestižnog muzičkog takmičenja, a gledaoci kažu da konkurencija nikad nije bila jača. Pored Srbije, koju na "Evroviziji" predstavljaju devojke iz grupe "Hurricane" sa pesmom "Loco, Loco", izdvojili su se i predstavnici Rusije, Švajcarske, Ukrajine, Francuske.

Evrovizija
foto: Printscreen/ESC

Predstavnica Rusije, Maniža, rasplakala je sve kada je na velikoj sceni u Roterdamu izvela svoju pesmu "Ruske žene". Njena pesma ima poruku koja osnažuje pripadnice lepšeg pola, podseća ih koliko su jake, ali i upućuje na to da uzmu svoj život u ruke i izbore se za sebe. U jednom trenutku tokom njenog performansa Maniža je pala na kolena, a na ekranu su se videla lica žena iz svih delova Rusije koje su pevale sa njom. Ovaj nastup bio je jedan od najemotivnijih, a koliko se dopao svima govore i milionski pregledi na zvaničnom Jutjub kanalu Evrovizije.

Evrovizija
foto: Printscreen/ESC

Barbara Pravi, predstavnica je Francuske na "Evroviziji", a ono što je interesantno jeste da ona ima srpsko poreklo. Naime, njen deda je Srbin, a i sama pevačica ističe da je jako ponosna na to što su njeni koreni upravo iz naše zemlje. Brabara će se na "Evroviziji" predstaviti pesmom "Voila", koja je autobiografska.

Barbara Pravi
foto: Profimedia

Grupa "Go_A" iz Ukraine, važi za favorite na "Evrosongu". Oni su u isto vreme jedne oduševili, a druge sablaznili svojim energičnim i nesvakidašnjim nastupom u prvom polufinalu.

Pesma kakvu niko nije čuo do sad i scenografija koja podseća na šumu bili su dovoljni da jedni totalno polude za nimerom "Shum", a drugi budu u totalnom šoku zbog iste. Ipak, jedno je sigurno, niko nije ostao ravnodušen na nastup ukrajinskih predstavnika.

Švajcarski predstavnik na "Evroviziji", takođe je i favorit naše jedine pobednice na "Eurosongu", Marije Šerifović. Nju je oduševio njegov moćan glas, ali i minimalistički i umetnički, a u isto vreme efektan sceniski nastup.

Evrovizija
foto: Printscreen/ESC

(Kurir.rs/A.M./Blic)

Bonus video:

00:30

SINE, NOĆAS IMA DA RAZVALITE, SVI VAS PODRŽAVAMO! Knez se obratio ćerki pred FINALE EVROVIZIJE, javno joj dao OBEĆANJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track