SANJA IMA ŠANSE, ITALIJAN VOLI ISKUSNIJE! Damijano: Nevinost sam izgubio s 13 sa starijom devojkom, mlađe me nikad nisi PRIVLAČILE
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

voli žensko telo

SANJA IMA ŠANSE, ITALIJAN VOLI ISKUSNIJE! Damijano: Nevinost sam izgubio s 13 sa starijom devojkom, mlađe me nikad nisi PRIVLAČILE

Pop kultura -

Damijano David (22) iz grupe Måneskin, koja je predstavljala Italiju na ovogodišnjem Evrosongu i pobedila,očarao je žene širom svijeta. Zaludio ih je svojim izgledom, ali u stvarnosti nije toliko 'divlji dečko' kao što je to na pozornici.

Kada se posle finala proširila vest da je navodno uživo u programu šmrkao kokain, a kao dokaz priložili video i fotografije na kojima Damijano skuplja staklo s poda, odmah je dobrovoljno napravio test na droge kako bi dokazao svoju nevinost. Test je bio negativan, a o drogi kako je droga samo jedna golema prljavština, da su protivnici opijata i da mladima žele poslati drukčiju poruku.

Damijano David, Evrovizija
foto: Profimedia

Njegov bend je u italijanskom 'X Factoru' osvojio drugo mesto i doživeo slavu, a Damijano je odlučio da neće otkrivati detalje iz svog privatnog života pa se toga drži i danas. Zato se o njemu zna samo da je odrastao u Rimu, da ima brata i da mu je mama bila stjuardesa.

Nakon pobede, otkrio je da je već četiri godine u vezi s manekenkom Giorgijom Soleri. Ranije je u intervjuima ispričao da voli lepe devojke i da nema neki svoj tip žena koje mu se sviđaju.

Sanja Vučić
foto: Damir Dervišagić

- Svaku ženu smatram lepom. Volim vrlo mršave devojke s malim grudima, ali volim i devojke s izraženim oblinama i velikim grudima. Volim žensko telo sa svime na svom mestu i bez preterivanja - rekao je i dodao da je prvo seksualno iskustvo imao sa 13-14 godina. Bilo je to s devojkom koja je bila starija od njega, a starije devojke su ga uvek privlačile. I sadašnja devojka je starija od njega tri godine.

Podsetimo, naša Sanja Vučić, koja nas je predstavljala sa grupom Uraganke na Evroviziji, gde su zauzele 15. mesto, bacila je oko na Italijana, a ni Damijano nije baš ostao ravnodušan prema njoj. Sanja je od Italijana starija pet godina, pa tako naša pevačica ima šanse kod Damijana.

Sanja Vučić
foto: Ana Paunković, Instagram

kurir.rs

Bonus video:

01:07

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ ROTERDAMA: Uraganke PRESREĆNE zbog podrške i volele bi da EVROVIZIJA dođe u SRBIJU sledeće godine!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track