IMALA JE 16 KADA SE UDALA ZA 35 GODINA STARIJEG GLUMCA! Sada je opet rekla DA i odmah se pohvalila DIJAMANTSKIM prstenom!
Foto: Printscreen

ne odustaje

IMALA JE 16 KADA SE UDALA ZA 35 GODINA STARIJEG GLUMCA! Sada je opet rekla DA i odmah se pohvalila DIJAMANTSKIM prstenom!

Pop kultura -

Starleta Kortni Stoden rekla "da" partneru s kojim je poslednje 2 godine u turbulentnoj vezi.

Ona je poznata po vezi sa Dagom Hačinsonom, a javnost je pre deset godina šokirala vest da je kada ju je jezivi lik iz serije "Dosije X", koji je tada imao 50 godina oženio. Kortni je tada imala svega 16 godina.

Kortni Stoden
foto: Profimedia

Zvezda hit serije, ali i filma "Zelena milja", oženio je maloletnicu nakon što su Kortnini roditelji dali dozvolu da se uda za 34 godine starijeg muškarca Zvanično su se rastali pre dve godine, a sada se Kortni ponovo udaje!

Starleta je na društvenim mrežama objavila da se udaje za Krisa Šenga (41) biznismena s kojim je u vezi dve godine i s kojim je nekoliko puta do sada raskidala.

"Presrećna sam, zamalo nisam povratila kada sam videla koliki je prsten", rekla je ona.

Kortni Stoden je tokom braka sa Dagom Hačinsonom u bizarnim intervjuima priznavala da ga zove "tatice", a par je pre pet godina doživeo tragediju - Kortni je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, nakon čega su počeli problemi u braku, koji je potom rezultirao razvodom.

Kortni Stoden
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B/People

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 01.06.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track