KURIR TELEVIZIJA

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI!

Pop kultura -

Sloboda Mićalović retko govori za medije, osim kada ima specijalnu priliku i povod.

Ovoga puta Sloboda je govorila za Kurir televiziju o svom poslu, karijeri, porodici i novim projektima.

- Sada sam malo zbunjena ovim vraćanjem, ja sam imala tu sreću u ovoj nesreći da su svi moji bili dobro. Bila sam uplašena tom neizvešnošću. Ceo svet je stao. Ja sam to razumela kao jedno upozorenje. Previše smo se bili zatvorili u tu kapsulu- karijera-novac, samo materijalno, samo daj... I imam utisak da je ovo zaista uz sve teške stvari, jedna velika poruka.

Sloboda Mićalović, Viktor Savić
foto: Kurir televizija

- Moj posao je specifičan, radiš kad imaš posla. Nemam ja mnogo prostora da biram, naučilo me je da sve sutra može da nestane, sem porodice, sem ljubavi, sem nečega što je suština - kaže Sloboda.

Sloboda je naglasila da je puno odmarala, a da će ove godine imati samo desetak dana odmora. Ona se osvrnula i na priče da Monika Beluči stiže u Čortanovce da provede leto:

- Ne bih ništa pričala privatno, to su moje privatne stvari i sigurna sam kad dođe i ako dođe, vama to neće promaći - navela je Sloboda.

Sloboda Mićalović, Viktor Savić
foto: Kurir televizija

I njen kolega, glumac Viktor Savić govorio je o periodu korone.

- Mi radimo regularno, pozorište funkcioniše i radi, snimanja takođe. Doduše sve radi na pola kapaciteta i moramo stalno da se testiramo, ili da se vakcinišemo ili da preležimo koronu, kao ja - kaže Viktor.

Sloboda Mićalović, Viktor Savić
foto: Kurir televizija

On je naveo da su deca zahtevna publika, ali da je važno da nauče od malih nogu da posećuju pozorište.

Za kraj sve naše gledaoce Sloboda i Viktor su pozvali u Spasovdansku šetnju, u četvrtak kada grad Beograd slavi svoju slavu.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:35

JELENA KOSTOV NA KURIR TELEVIZIJI 5 MESECI NAKON POVREDE: Otkrila da li ima posledice, a sve što joj se desilo ju je BAŠ TRGNULO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track