KRALJICA ELIZABETA POZVALA HARIJA, NA POMOLU VELIKO POMIRENJE? Isplivali detalji sa DVORA, a evo gde će za to vreme biti Megan!
Foto: Profimedia

nije ljuta na njega

KRALJICA ELIZABETA POZVALA HARIJA, NA POMOLU VELIKO POMIRENJE? Isplivali detalji sa DVORA, a evo gde će za to vreme biti Megan!

Pop kultura -

Kako pišu britanski mediji, kraljica Elizabeta II ponudila je svom unuku princu Hariju ruku pomirenja tako što ga je pozvala na ručak prilikom njegove sledeće posete Velikoj Britaniji u julu.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

Iako je njegov dolazak u Britaniju bio neizvestan zbog trudnoće supruge Megan, koja se u međuvremenu porodila, čini se da će on moći da prisustvuje otkrivanju statue princezi Dajani.

Kako navode izvori, ovo bi bila prilika da kraljica i Hari obave neformalan razgovor nakon rođenja Lilibet Dajane, koja je ime dobila po Elizabetinom nadimku.

Podsetimo, Hari je neimenovanog člana kraljevske porodice optužio za rasizam u intervju koji su on i supruga Megan dali Opri Vinfri.

Međutim, izvori tvrde da se kraljica (95) ne ljuti na Harija.

- Ručak će im pružiti priliku da porazgovaraju - rekao je izvor za "Mirror" sa britanskog dvora.

Kako se dodaje, kraljica je poziv uputila pre rođenja male Lilibet u petak.

Očekuje se da će Megan Markl ostati u Americi sa sinom Arčijem (2) i bebom Lilibet.

Ovo bi bio prvi privatan susret kraljice i Harija, otkako su on i Megan napustili Veliku Britaniju i svoje kraljevske dužnosti početkom prošle godine.

Britanski mediji ističu da je Hari kraljicu obavestio o izboru imena za dete, ili bar o jednom delu imena.

Kraljica Elizabeta II
foto: Profimedia

Kurir.rs/Novosti/M.M.

BONUS VIDEO:

00:26

VAŽILI SU ZA JEDAN OD NAJLEPŠIH PAROVA U RIJALITIJU, A SADA PUCAJU OD DEBLJINE: Povukli se iz javnosti i ne liče na SEBE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track