EMILI RATAJKOVSKI PROSLAVILA 30. ROĐENDAN: Polazala ZANOSNO telo u predivnoj haljini, a GRUDI samo što ne iskoče! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

vrela manekenka

EMILI RATAJKOVSKI PROSLAVILA 30. ROĐENDAN: Polazala ZANOSNO telo u predivnoj haljini, a GRUDI samo što ne iskoče! (FOTO)

Pop kultura -

Manekenka Emili Ratajkovski je proslavila 30. rođendan 7. juna.

Proslavila ga je na egzotičnoj destinaciji na koju je otišla sa suprugom Sebastijanom i sinom Silvesterom.

Slavna lepotica podelila je i fotografije sa intimne proslave na kojoj je blistala u neverovatnoj haljini od svetloplavog satena sa potpisom čuvenog italijanskog brenda.

Manekenka je pozirala pored bazena sa čašom šampanjca u ruci, a luksuzna kreacija pristajala joj je kao salivena.

Toaleta ukrašena morskim zvezdama od šljokica istakla je vitku figuru, ali i njen čvrst dekolte, a sve je upotpunila jednostavnim potpeticama od providne plastike. Imala je jednostavnu frizuru i diskretnu šminku, a nije nosila nakit - haljina je govorila dovoljno za sebe.

Emili Ratajkovski
foto: Printscreen/Instagram

- Jako srećna rođendanska devojka - napisala je na svom Instagram profilu.

Inače, Emili je u rekordnom roku doterala figuru posle porođaja - verovali ili ne ona je svog sinčića donela na svet pre samo tri meseca. Zbog toga se suočila sa brojnim kritikama; mnogi su je optužili da nameće nerealne standarde ženama širom sveta, ali ona se ne osvrće.

Emili Ratajkovski
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:42

SOFIJA OTKRILA DETALJE IZ BRAKA S LUKOM JOVIĆEM: Daleko je PRIBRANIJI od mene, a evo gde PODBACUJE! Priznala da im je sin RAZMAŽEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja