GURU OBOGATIO POZNATU PEVAČICU, a sada radi za Megan Markl i princa Harija! MALO IM PARA KOJE SU DOBILI OD KRALJEVSKE PORODICE?
Foto: Profimedia

neočekivano

GURU OBOGATIO POZNATU PEVAČICU, a sada radi za Megan Markl i princa Harija! MALO IM PARA KOJE SU DOBILI OD KRALJEVSKE PORODICE?

Pop kultura -

Megan Markle i princ Hari planiraju da angažuju čuvenog finansijskog gurua Olija Ajlinga.

Oli Ajling (39) radio je sedam godina za pevačicu Nikol Šerzinger (42) o pomogao joj da promoviše svoj jogurt, koji ju je kasnije obogatio. Naime, zarada od ovog jogurta je iznosila više od 10 miliona evra.

Nikol je angažovala čuvenog stručnjaka dok još uvek nije bio poznat. Uz njegovu pomoć nekadašnja članica grupe "Pussycat Dolls" se obogatila. Takođe, Oli je bio ključ njene karijere, obezbedio joj je ulogu u "Disney" filmu "Moana" i članstvo u žiriju "X Factor". Uz njegovu pomoć, posle raspada grupe, Nikol Šerzinger se "održala u javnosti".

Nikol Šerzinger
foto: Profimedia

Ugovori koje imaju su im malo, Megan i Hari žele još novca, jer misle da mogu više.

Upravo Megan Markl i princ Hari odlučili su da slede korake pevačice, te se već obavili preliminarne razgovore sa čuvenim guruom.

- Kraljevska kuća se plašila da oni neće imati od čega da žive, ali oni šire svoju biznis imperiju i traže najboljeg koji može u tome da im pomogne - kaže njihov bliski prijatelj.

Podsetimo, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa već su potpisali 12 miliona funti vredan ugovor sa gigantom Netflix i dodatni prihod od 30 miliona sa Spotify. Međutim, oni veruju da mogu da zarade još više.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.A.)

02:51

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track