DOĐITE NA AUKCIJU SLIKA I POMOZITE MARKU STANKOVIĆU: Udruženje građana Borino i evropsko Vranje u humanitarnoj akciji

19. juna 2021.

DOĐITE NA AUKCIJU SLIKA I POMOZITE MARKU STANKOVIĆU: Udruženje građana Borino i evropsko Vranje u humanitarnoj akciji

Pop kultura -

Udruženje građana "Borino i evropsko Vranje" organizuje humanitarnu aukciju slika u subotu, 19. juna 2021. u restoranu A2 od 18 do 21 sat, a sva prikupljen novac ići će za pomoć Marka Stankovića iz okoline Vranja.

Na aukciji će biti ponuđena dela poznatih vranjskih umetnika: Zorana Petrušijevića Zopa, Jovice Dejanovića, Svetislava Slavkovića Kajzera, Ljiljane Strize Trajković, Dejana Trajkovića Deksa, Nataše Dimitrijević Dejanović, Nikole Stankovića, Dragana Stankovića, Miloša Milosavljevića, Svetozara Tasića, Dragana Đorđevića, Tamare Osmajlić, Dragana Dejanovića i dr.

Aukciju će voditi Radmila Kostić, kustoskinja Galerije savremene likovne umetnosti Niš.

"Pozivamo sve zainteresovane ljubitelje likovne umetnosti da prisustvuju donatorskoj večeri i otkupom nekih od predstavljenih dela ili donacijom pomognu realizaciju humanitarne aukcije. Slike će biti ponuđenje po manjim cenama od tržišnih, a učešćem na aukciji pomoći ćete humanitarnu akciju jer će celokupni prihod biti uplaćen na račun Marka Stankovića iz okoline Vranja i na taj način pomoći porodici u finansiranju neophodnih terapija", rekla je Kostićeva.

Posle intervencije zbog kamena u bubregu, Marko Stanković (28) iz sela kod Vranja, dobio je paraplegiju zbog koje mu je potrebna stoprocentna pomoć druge osobe.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track