DECA SE NISU OPORAVILA DA JE ALEKS OTIŠAO, A MAMA VEĆ IMA NOVOG: Mark Entoni opleo po bivšoj Džej Lo i njenom dečku Ben Afelku
Foto: Shutterstock/s_bukley, Shutterstock/Tinseltown, Shutterstock/Featureflash Photo Agency

POTRESNO

DECA SE NISU OPORAVILA DA JE ALEKS OTIŠAO, A MAMA VEĆ IMA NOVOG: Mark Entoni opleo po bivšoj Džej Lo i njenom dečku Ben Afelku

Pop kultura -

Vest o tome da su Dženifer Lopez (51) i Ben Aflek (48) obnovili staru ljubav, te da ponovo uživaju u romansi prilično su obradovale fanove, a čini se da će par nastaviti tamo gde su stali davne 2004. godine, kada su raskinuli veridbu.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen/PageSix

Uprkos tome što ih paparaci prate u stopu, što puno vremena provode zajedno, a izvori tvrde da imaju ozbiljne planove za budućnost, ni jedno ni drugo nisu javno prokomentarisali svoj odnos niti su objavili zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

No, iako Džen i Ben ćute o svojoj ljubavi, izgleda da njen bivši muž Mark Entoni o svemu tome ima i više nego jasan stav. Ako je verovati pisanju "Closer UK-a" latino pevač nije oduševljen novom romansom nekadašnje supruge.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen/PageSix

"Mark je zabrinut zbog Dženifer. Do pre nepuna dva meseca bila je verena za Aleksa Rodrigeza, a sada već ljubi Bena. Zabrinjava ga ovo njeno brzo ulaženje iz veze u vezu, naročito jer u sve uključuje i njihovu decu. Aleks je poslednje četiri godine bio veliki deo Eminog i Maksovog života i blizanci još uvek pokušavaju da se pomire s tim da više nisu porodica, a mama je već našla novog", istakao je neimenovani izvor za pomenuti magazin.

Slavna lepotica i Mark su navodno upravo o tome razgovarali kada su ih pre nekoliko dana paparaci fotografisali na zajedničkom ručku.

Mark Entoni
foto: REUTERS

Podsetimo, Aflek je pre nekoliko dana viđen u društvu 12-godišnjih blizanaca Džej Lo, a delovalo je kao da se dobro zabavljaju. Ipak, magazin "New Idea" piše da Ema i Maks još uvek pokušavaju da shvate šta se sve promenilo.

"Ema i Maks su jako osetljiva deca i u poslednjih nekoliko godina jako su se vezali za ćerke Aleksa Rodrigeza sa kojima su praktično živele pod istim krovom. Sve im je jiš uvek veoma sveže i još se navikavaju na situaciju gde su preko noći ostali bez dve sestre, tako da im je potrebno vreme da u Benovoj deci i njemu uopšteno vide novu porodicu", rekao je izvor komentarišući navode da novopečeni par uskoro planira da međusobno upozna decu.

Podsetimo, dok Dženifer iz braka sa Entonijem ima pomenute blizance, Aflek je u braku sa Dženifer Garner dobio troje dece - ćerke Vajolet (15) i Serafinu (12) i sina Samjuela (9).

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Kurir.rs/S.M./Žena

Bonus video:

00:39

DŽENIFER LOPEZ U SUZAMA ZBOG BAJDENOVE POBEDE! Pevačica snimila video u kome JEDVA GOVORI, a evo šta je sve poručila! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track