OVAJ HOLIVUDSKI PAR TVITERAŠI OBOŽAVAJU: Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds omiljeni su među korisnicima društvenih mreža, evo ZAŠTO!
Foto: Profimedia

prelepi

OVAJ HOLIVUDSKI PAR TVITERAŠI OBOŽAVAJU: Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds omiljeni su među korisnicima društvenih mreža, evo ZAŠTO!

Pop kultura -

Glumački par Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su najvoljenije poznate ličnosti širom sveta. Ono što njih dvoje razlikuje od svih drugih poznatih parova je dobar smisao za humor i odustvo sujete.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su punih 10 godina u ljubavi, a život su im obogatile tri ćerke. Talentovani duo koji je glumio u mnogim poznatim i popularnim filmovima postali su miljenici publike zbog duhovitih i sarkastičnih objava na društvenim mrežama, koje su dokaz koliko se vole i koliko su, na kraju krajeva, "operisani" od bilo kakvog vida sujete.

Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds
foto: Profimedia

Rajan Rejnolds 2019. godine je povodom glumičinog rođendana objavio nekoliko zajedničkih fotografija na kojima ona nije u izdanju u kakvom smo navikli da je gledamo u javnosti i samo kratko napisao "Srećan rođendan".

Naime, glumica se za potrebe filma potpuno transformisala, a Rajan je objavio kadar u kojem je Blejk u ulozi beskućnika. Glumica mu nije ostala dužna, pa je na svom Instagramu objavila nimalo laskavu fotku supruga uz opis: "Rajan Rejnolds je propao".

Par je tokom godina neprestano pravio smicalice, pa je Rajan čestitao Blejk rođendan, ali ju je isekao sa fotografije, a potom je Blejk sačekala Rajanov rođendan i isekla njega sa fotografije, a u kadru ostavila njegovog kolegu i imenjaka Rajana Goslinga.

Blejk i Rajana voli i domaća naša publika, naročito njihov odnos. Na Tviteru jedan korisnik je objavio kolaž njihovih smicalica uz komentar: Savršena veza ne post..."

U komentarima ljudi su oduševljeno pisali koliko ih vole i koliko vole njihov smisao za humor.

Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./blicžena

Bonus video:

02:11

KAMIONDŽIJE DIGLE KRAGUJEVAC NA NOGE! Svadba kakva nije viđena u Srbiji, svi izašli da slikaju svatove (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track