TOLIKO SAM LEPA DA MI DNEVNO PRIĐE NAJMANJE 20 MUŠKARACA! Influenserka o udvaračima: Kada ih odbije izgovore GNUSNU rečenicu!
Foto: Printscreen/Instagram/connyhawk

hit!

TOLIKO SAM LEPA DA MI DNEVNO PRIĐE NAJMANJE 20 MUŠKARACA! Influenserka o udvaračima: Kada ih odbije izgovore GNUSNU rečenicu!

Pop kultura -

Instagram model i influenserka Koni Hok smatra da atraktivnost ima svoje nedostatke, ona tvrdi da je lepota blagoslov, ali i prokletstvo.

Naime, ova 29-godišnjakinja iz Beča kaže da joj muškarci u toku samo jednog dana priđu najmanje 20 puta i da to ume da bude neprijatno i zamorno. Takođe, neretko se razbesne nakon što budu odbijeni.

- Trudim se da budem ljubazna, ali u 99 odsto slučajeva mi je nelagodno. Pogotovo jer su muškarci super uporni ne odustaju. Ponekad kada ih odbijem, počnu da budu agresivni i govore stvari poput "Ionako si ružna". Sve to ume da bude prilično zastrašujuće, posebno kada je noć - priča Koni.

Koni kaže da ne može da ode ni kod lekara na pregled, a da se ne suoči sa udvaranjem. Jednom joj se tokom pregleda lekar otvoreno nabacivao.

- Jednom prilikom otišla sam u bolnicu zbog alergijeske reakcije, a doktor koji me je pregledao počeo je da mi se udvara. Uši su mi bile crvene i natečene, izgledala sam grozno. Dok je flertovao sa mnom, sve što sam mislila je samo "Bože, kako je ovo moguće". Nisam ga prijavila, ali sigurno se neću vraćati u tu kliniku - prisetila se ova Austrijanka.

Ova influnserka, koju na Instagramu prati gotovo 400 hiljada ljudi, kaže da na početku pažnja umela da joj laska, ali da je sada umorna od toga.

- Prilaze mi u supermarketu, u teretani, bilo gde i to kada žurim. Niko ne želi da ćaska kada je znojav od treninga ili razmišlja šta da kupi u prodavnici. Ponekad čekam nekoga i u tom periodu mi tri mladića priđe i pokušavaju da razgovaraju sa mnom. Znam da je potrebna hrabrost za tako nešto, ali moraju da razumeju da "ne" znači ne - dodaje Koni.

Ona tvrdi da čak ni zauzeti muškarci ne poštuju njene granice.

- Jednom sam videla par kako se ljubi. Ali je dečko dok se ljubio sa devojkom gledao u mene i čak mi namignuo. Bilo mi je mučno i gadno. Ne mogu da podnesem momke koji nisu verni.

Ova lepa 29-godišnjakinja istilče i da muški rod mora da shvati da ne može da očekuje da je u redu udvarati se nekome samo zato što je taj neko model.

- Mislim da me, pošto često delim fotografije na Instagramu, neki momci prepoznaju i pretpostavljaju da mogu da mi priđu bez pardona. Možda jesam model, ali ipak ne želim da me uznemiravaju, to je posao kao svaki drugi - zaključila je Koni.

Kurir.rs/A.A./dailystar

Bonus video:

00:17

BRENA I SAŠA POPOVIĆ OKUPILI ESTRADU ZBOG PRODAJE GRANDA! Boba Kiti muziku, a Prijovićka najveselija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja