UHVAĆENI NA DELU, A DUGO PORIČU DA IMA NEŠTO IZMEĐU NJIH: Tom Holand i Zendaja snimljeni kako se LJUBE, svi ih zovu TOMDAJA! VIDEO
Foto: Profimedia

ulovljeni

UHVAĆENI NA DELU, A DUGO PORIČU DA IMA NEŠTO IZMEĐU NJIH: Tom Holand i Zendaja snimljeni kako se LJUBE, svi ih zovu TOMDAJA! VIDEO

Pop kultura -

Glumac Tom Holand (25) i pevačica i glumica Zendaja (24) su uhvaćeni kako se ljube u automobilu.

Javnost ih je tokom godina povezivala, ali oni su uvek demantovali te tvrdnje i poricali da su zajedno.

Par koji se upoznao na snimanju filma Spajdermen snimljen je u Los Anđelesu, navodno u kvartu u kojoj živi glumičina majka, koja je kasnije takođe snimljena s parom.

Glasine da su glumac i koleginica u vezi kruže već nekoliko godina, a čak su dobili i nadimak - Tomdaja.

Nakon što su se upoznali 2017. tokom snimanja filma "Spider-Man: Homecoming", neki izvori već su počeli da tvrde da se viđaju. Oni su to ismejali na društvenim mrežama, ali pet meseci kasnije Holand je snimljen sa Zendajinim roditeljima. Ipak, u maju 2019. glumac je snimljen kako se drži za ruke sa Olivijom Bolton u londonskom Hajd Parku.

Izvor za britanske medije u aprilu 2020. izneo je tvrdnju kako su Holand i Boltonova raskinuli jer su "želeli da ostanu samo prijatelji".

Zendaja (24) je u međuvremenu bila u vezi s kolegom iz hit serije HBO-a "Euforija", Džejkobom Elordijem. Ali posle izlaska novog Spajdermena, tabloidi su ponovo počeli da pišu o Tomdaji, a sad su ih i snimili zajedno. Njihovi predstavnici za medije zasad nisu odgovorili na pitanja.

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

Bonus video:

00:37

OSMAN KARIĆ KUPIO HALJINU ZA JOVANU MISICU, A SVI PRIČAJU DA JE KAO VENČANICA! Stefanov otac objavio snimak i poručio samo JEDNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track