ŠOKANTNA TVRDNJA BIVŠEG MENADŽERA BRITNI SPIRS: Njen telefon PRISLUŠKUJU i proveravaju, POZAJMLJUJE mobilne od stranaca za poziv!
Foto: Profimedia

kakav tretman

ŠOKANTNA TVRDNJA BIVŠEG MENADŽERA BRITNI SPIRS: Njen telefon PRISLUŠKUJU i proveravaju, POZAJMLJUJE mobilne od stranaca za poziv!

Pop kultura -

Sem Lufti, bivši menadžer Britni Spirs, tvrdi da pevačica pozajmljuje telefone nepoznatih ljudi kako bi ga pozvala.

Sem smatra da je njen telefon pod nadzorom.

Sem Lufti, Britni Spirs
foto: Profimedia

"Ne bismo se čuli godinama, a onda bi se sakrila u ormar i nazvala me sa nečijeg telefona", rekao je Sem za američki časopis. Tvrdi da je provera njenog telefona deo strogog starateljstva njenog oca Džejmija Spirsa.

Lutfi je za strane medije rekao da ga je poslednji put nazvala dok je bila u Kalabasasu, gradu u Kaliforniji.

"Nakon što je spustila slušalicu, ponovno sam dobio poziv sa tog broja. Zvao me lekar koji je rekao kako mu je nestvarno da je Britni upravo pozajmila njegov telefon", ispričao je.

Lin Spirs, Britni Spirs
foto: Profimedia

Sem tvrdi kako pevačicu nije video šest godina. Za američke medije rekao je kako smatra da je starateljstvo njenog oca uticalo na njena razmišljanja.

Da podsetimo, Britni se sredinom juna direktno obratila sudu o kontroverznom starateljstvu. Rekla je da želi svoj život nazad i da završi agoniju koja traje 13 na čelu sa njenim ocem.

Sudija odgovorna za nadzor starateljstva Britni Spirs odbila je njen zahtev da se Džejmi Spirs ukloni sa mesta njezinog staratelja. Detalji presude još nisu podeljeni sa javnošću.

Sem Lufti, Britni Spirs
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./The New Yorker)

Bonus video:

00:37

BOBO, PRASE JE PROFESIONALNIJE OD TEBE! Miloš Biković objavio URNEBESNI video sa snimanja FILMA i svi su prasnuli u SMEH! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track