SMRSKANE KOSTI U GLAVI, SVA SLOMLJENA I IZVALJENA Ćerka srpske glumice pokazala kako je izgledala posle STRAVIČNE NESREĆE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

skupila hrabrost posle pet godina

SMRSKANE KOSTI U GLAVI, SVA SLOMLJENA I IZVALJENA Ćerka srpske glumice pokazala kako je izgledala posle STRAVIČNE NESREĆE! (FOTO)

Pop kultura -

Ćerka glumica Radmile Živković Bojana Bambić šokirala je sve svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografije kako sada izgleda nakon nesreće koja ju je zadesila.

Naime, prošlo je 5 godina od automobilske nesreće koju je Bojana doživela, a tom prilikom zadobila je stravične povrede glave, o kojima je progovori. Ona je okačila fotografiju na Instagram i uz opis htela da ukaže ljudima da budu oprezni u saobraćaju, ali i da je ovo za nju 5. rođendan koji slavi, jer je napokon odlučila da prošlost ostavi iza sebe.

- 10. avgust 2015. godine, ponedeljak. Konačno sam, posle 5 godina skupila hrabrosti i snage da vam pokažem kako sam izgledala tog dana posle udesa, sa smrskanim kostima u glavi i nesvesna toga šta me čeka. Tada još nisam znala šta je sve smrskano i izva ljeno iz moje glave. Konačno sam skupila snage da ostavim ovih teških 5 godina i puno operacija iza sebe. Poenta ovog posta je da vam moja slika bude u glavi svaki dan kada izađete na ulicu i pazite kako drugi voze! Srećan mi 5. rođendan! - napisala je Bojana.

Bojana Bambić
foto: Printscreen/instagram

Mlada glumica je potom i dodala da je imala čak 19 operacija, kao i da joj je nesreća oduzela nekoliko godina života.

Bojana Bambić
foto: Pritnscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track