NESTALA NAKON PREKIDA SA DAMIJANOM: Smetala joj je njegova popularnost, a on je pisao pesme o njoj! Ovo je rokerova BIVŠA devojka!
Foto: Profimedia

borila se sa depresijom

NESTALA NAKON PREKIDA SA DAMIJANOM: Smetala joj je njegova popularnost, a on je pisao pesme o njoj! Ovo je rokerova BIVŠA devojka!

Pop kultura -

Damijano David, frontmen pobedni;ke grupe na ovogodišnjoj Evroviziji, konstantno je u žiži javnosti zbog svoje ekscentričnosti i neobičnog stila oblačenja, ali ništa manje se ne govorio i o njegovom ljubavnom životu.

Devojke i žene širom sveta oduševile su se njime, a neke nisu odustale ni kada se saznalo da je u dugoj vezi sa influesnserkom Đorđom Soleri.

Damijano David
foto: Profimedia

Međutim, manje je poznato da je pre Giorgije Damiano bio ludo zaljubljen u Lukreciju Petrarku. Naime, oni su bili u vezi do 2017, kada je Maneskin nastupio u italijanskoj verziji popularne emisije "Ja imam talenat".

Njoj je jako smetalo što je on postao popularan i što je imao obožavateljke, uvek ga je pratila horda devojaka, sa čim ona nije mogla da se pomiri.

Lukrecija se godinama borila sa depresijom, a nakon prekida je nestala sa društvenih mreža. Izvori bliski Davidu tvrde da je neke od svojih pesama napisao upravo za nju.

Damijano je nebrojeno puta isticao da nije tipičan roker kada je u pitanju ljubav, već da veruje u duboke odnose, vernost i da poštuje žene.

Kurir.rs/A.A./tipsforwomens

Bonus video:

00:14

SRPSKI GLUMAC ISTI DAMIJANO: Pojavio se neprepoznatljiv i sa šminkom, svi pričaju da liči na Italijana, a evo ko je u pitanju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track