ADEL GRADI VILU OD 13 MILIONA EVRA: Pevačica rešila da napravi novu kuću na 4 SPRATA, sa spavaćom sobom većom od PROSEČNOG STANA!
Foto: Profimedia

MAŠALA

ADEL GRADI VILU OD 13 MILIONA EVRA: Pevačica rešila da napravi novu kuću na 4 SPRATA, sa spavaćom sobom većom od PROSEČNOG STANA!

Pop kultura -

Britanska pevačica Adel rešila je da izdvoji 13 miliona evra za kuću u Londonu.

Adel
foto: Profimedia

Naime, Adel je rešila da sebi obezbedi budućnost, te je čak 11 miliona uložila u kupovinu dve vile u delu Kesingtona koji tek počinje da se razvija. Osim što je za ta dva placa izdvojila 11 miliona Adel je rešila da sruši te dve postojeće kuće, te da sagradi novu, a to zadovoljstvo će je koštati čak 2 i po miliona evra.

- Ova kuća je pravo mesto za najveću zvezdu na svetu. Sav novac će biti potrošen - rekao je izvor.

Izvor tom izjavom nije preterao, s obzirom da Adel planira da ta vila bude čak 4 sprata visoka, sa tri apartmasnke spavaće sobe i vrlo skupom igraonicom za njenog osmogodišnjeg sina Anđela, kog je dobila iz braka sa Sajmonom Koneckijem.

Adel
foto: Profimedia

Ceo prvi sprat kuće biće odvojen za nju, a planira da spavaća soba za nju i njenog dečka bude veličine od čak 100 metara kvadratnih, što je skoro duplo veće od prosečnog stana u Londonu. Još jedna pogodnost koju će imati Adel i njen dečko Rik Paul jesu odvojena kupatila za nju i njega, te nikad neće morati da čekaju jedno drugo.

Tu potrošnja novca ne prestaje, već Adel je osmislila i izgradnju garaže u podrumu ove vile gde će moći da smesti sve svoje ljubimce, a u samom dvorištu imaće i baštu kao i dovoljno mesto za roštiljanje sa prijateljima i porodicom.

Adel
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Mirror

Bonus video:

04:05

NEVEROVATNO! Zorana Pavić za četiri meseca smršala 20 kilograma, evo i kako (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track