DŽENIFER LOPEZ OBRISALA SVE FOTKE SA BIVŠIM: Pevačica zadala novi udarac Aleksu Rodrigezu, a evo kako je on to podneo! (FOTO)
Foto: Profimedia

definitivno okrenula novi lista

DŽENIFER LOPEZ OBRISALA SVE FOTKE SA BIVŠIM: Pevačica zadala novi udarac Aleksu Rodrigezu, a evo kako je on to podneo! (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Dženifer Lopez (52) i bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez (46) raskinuli su veridbu početkom godine, a sad je latino diva je bivšeg “obrisala” i iz virtiuelnog života.

Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez
foto: Profimedia

Naime, nakon raskida njih dvoje nemaju nikakv kontakt, a Džej Lo je sada obrisala sve fotografije sa Rodrigezom na društvenim mrežama i otpratila ga.

S druge strane, Aleks to nije uradio, pa na njegovom profilu na Instagramu i dalje ima mnoštvo fotografija sa pevačicom, a i dalje je prati na ovoj društvenoj mreži.

Aleks Rodrigez
foto: Printscreen/Instagram/arod

Podsetimo, nedugo nakon raskida veridbe Dženifer Lopez je započela vezu glumcem Benom Aflekom, sa klojim je pre 17 godina trebalo da stane na ludi kamen.

Benifer, kako su ih mediji tada zvali, bili su najpoznatiji par u svetu šoubiznisa u to vreme, a sve su rasružili kada su objavili da se rastaju. Poslednjih dana spekuliše se o tome da će se pevačica preseliti u Los Anđeles kako bi bila bliže svom izabraniku, kao i da par trenutno razmišlja o kupovini vile u vrednosti od 85 miliona dolara.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:15

(VIDEO) ŽELITE OBLINE KAO DŽENIFER LOPEZ: Poslušajte njenog trenera! Radite OVU vežbu i bićete ODUŠEVLJENE rezultatima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track