NIK KEJV STIŽE NA EGZIT 2022! Velika svetska zvezda nastupa druge večeri, a evo kako možete stići do karta za festival
Foto: epa Olafur Steinar Gestsson

Poznati prvi

NIK KEJV STIŽE NA EGZIT 2022! Velika svetska zvezda nastupa druge večeri, a evo kako možete stići do karta za festival

Pop kultura -

Veliki Nik Kejv i njegov sastav Bed sids su prvi potvrđeni hedlajneri 21. izdanja Egzit festivala, koji će biti održan od 7. do 10. jula 2022. Jedan od najoriginalnijih i najuticajnijih bendova na svetu, predvođen neuništivim rok propovednikom, zagrmeće sa glavne bine festivala druge večeri i, nakon nezaboravnog nastupa grupe Kjur, nastaviti niz gostovanja istorijskih gitarskih imena, navode organizatori.

Prodaja jednodnevnih ulaznica za 8. jul, kada nastupa Nik Kejv, već je počela. - S velikim optimizmom gledamo na 2022, kada će Novi Sad biti evropska prestonica kulture. Verujemo da nema boljeg načina da najavimo ovako značajno izdanje nego s jednim od najvećih rokenrol umetnika u istoriji - rekao je osnivač i direktor Egzita Dušan Kovačević.

Nika Kejva gosti Egzita su već videli dva puta. Fanovi mogu da biraju između tri vrste jednodnevnih ulaznica, po poklon-cenama (više od 40 odsto popusta): regularne ulaznice po ceni od 2.590 dinara, fan pit po ceni od 3.990 dinara i VIP po ceni od 12.000 dinara. Registracija za četvorodnevne ulaznice za festival po ceni od 5.990 dinara otvorena je samo do 18. avgusta preko sajta, a prodaja počinje tek na jesen.

Nik Kejv
foto: Goran Jakuš Alamy Alamy Profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

00:29

POČEO EGZIT! Senidah oduševila publiku na PETROVARADINSKOJ tvrđavi: Odlična atmosfera na FESTIVALU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track