NJIH DVOJE SU U VEZI, A ONA JE VODILA LJUBAV SA NJEGOVIM BRATOM U NEČISTOJ KRVI: Vrelim scenama uzdrmali publiku! (FOTO)
Foto: Stefan Stojanović

nove glumačke nade

NJIH DVOJE SU U VEZI, A ONA JE VODILA LJUBAV SA NJEGOVIM BRATOM U NEČISTOJ KRVI: Vrelim scenama uzdrmali publiku! (FOTO)

Pop kultura -

Beogradskoj premijeri filma "Nečista krv - greh predaka" pored dobro poznatih glumaca, publici su se predstavila i neka nova lica. Među njima bili su Teodora Dragićević i Nedim Nezirović, koji su inače u privatnom životu u vezi.

Nečista krv, premijera
foto: Damir Dervišagić

Nedim Nezirović u pomenutom filmskom ostvarenju glumi Jovču, a ono što je publici zapalo za oko jeste, što njegova devojka iz privatnog života, ima ljubavne scene sa njegovim filmskim bratom Mitom, kog tumači Marko Grabež.

Naime, Stojana iz "Nečiste krvi", koju tumači Teodora Dragićević, gubi nevinost sa Mitom, što je sinoć i prikazano na velikom platnu.

Film Nečista krv, Marko Grabež
foto: Filip Andrejević, This and That Productions

Pored Katarine Radivojević na premijeri su bili i Anđela Jovanović, Gagi Jovanović i Branka Pujić, Mihajlo Dudaš, Vaja Dujović, Nikola Vujović i mnogi drugi.

Crevnim tepihom prošetali su glavni glumci među kojima su bile i Katarina Radivojević i Anđela Jovanović koja je na premijeru došla u pratnji izabranika atletičara Mihaila Dudaša.

Nečista krv, premijera
foto: Stefan Stojanović

Podsetimo, radnja filma "Nečista krv - Greh predaka" se dešava pre Sofkinog rođenja i prati priču o njenom dedi Hadži Trifunu, uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Dok Trifun priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica. Trifun donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana "Nečista krv".

Film je rađen po scenariju Vojislava Nanovića, koji je adaptirala Milena Marković. Za scenografiju je bio zadužen Milenko Jeremić, koji je sa svojim timom za potrebe filma izgradio rekonstrukciju Vranja iz 19. veka, dok je veličanstvene kostime epohe kreirala kostimografkinja Marina Medenica. Producent filma je Snežana van Hauvelingen, a film je nastao u produkciji This and That Productions.

Nečista krv, premijera
foto: Stefan Stojanović

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

05:01

KURIR NA SARAJEVO FILM FESTIVALU: Nečista krv oduševila prisutne, večeras dodela nagrada, sutra premijera filma Toma!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track