BEN AFLEK PLANIRA DA ZAPROSI DŽEJ LO? Glumac uhvaćen kako razgleda prstenje u LUKSUZNOJ zlatari, a evo ko mu je pomagao!
Foto: Profimedia

romantično

BEN AFLEK PLANIRA DA ZAPROSI DŽEJ LO? Glumac uhvaćen kako razgleda prstenje u LUKSUZNOJ zlatari, a evo ko mu je pomagao!

Pop kultura -

Prošlo je skoro 20 godina otkako je Ben Aflek (49) zaprosio Dženifer Lopez (52), a sad glumac ponovno razgleda izloge sa prstenjem.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Oskarovac je ovog ponedeljka viđen kako sa majkom Sem i sinom Samuelom (9) proučava prstenje u luksuznoj zlatari. Osim što je gledao, glumac je sa sobom imao i papir sa beleškama, prenosi "Page Six".

Aflek i Lopez bili su vereni 2002. godine, a prvi prsten koji je Ben dao Dženifer bio je 6.1-karatni ružičasti dijamant, te se njegova vrednost procenjivala na 1.2 miliona dolara. Čini se kako je to bila pametna investicija jer je njegova trenutna cena "skočila" na 12 miliona dolara.

Nije poznato da li je latino diva ikada vratila taj prsten.

U slučaju da Oskarovac zaprosi svoju dragu, Dženifer bi ovo bila šesta veridba i četvrti brak. Ali, bračne vode nisu strane ni Afleku, koji je sa glumicom Dženifer Garner (49) bio u braku od 2005. do 2018. i sa kojom ima troje dece.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:16

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track