EKIPA KURIRA U KOMŠILUKU MILANA GUTOVIĆA Znao je svakog po imenu, bio je skroman i zatvoren! EVO GDE ĆE LANE POČIVATI! FOTO, VIDEO
Foto: Nikola Anđić, Damir Dervišagić

samo lepe reči

EKIPA KURIRA U KOMŠILUKU MILANA GUTOVIĆA Znao je svakog po imenu, bio je skroman i zatvoren! EVO GDE ĆE LANE POČIVATI! FOTO, VIDEO

Pop kultura -

Milan Lane Gutović će biti sahranjen u subotu, 28. avgusta, u 13.30 u porti crkve Svete Trojice u Kumodražu. Opelo počinje u 13.00. Komemoracija će biti održana u petak, 10. septembra, u 12h u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

1 / 6 Foto: Nikola Anđić

Glumac je za života izjavio da neće da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Ekipa Kurira juče je posetila kuću u kojoj je živeo i groblje gde se polako sve priprema za ispraćaj.

Lane Gutović, Kuća
foto: Nikola Anđić

Lane Gutović rođen je na Umci, a poslednje godine svog života proveo je u velikoj kući u Kumodražu.

- Mi smo ovde kao jedno veliko selo. Svi se međusobno poznajemo i naravno da poznajemo Laneta. Znao je i glumac svakog po imenu. On je bio običan čovek. Uvek bi nam se svima javio na ulici - pričaju komšije.

00:15

EKIPA KURIRA U KOMŠILUKU MILANA GUTOVIĆA: Znao je svakog po imenu, bio je skroman i zatvoren! EVO GDE ĆE LANE POČIVATI (VIDEO)

Jedan od retkih koji je bio raspoložen za razgovor, ali ne i za fotografisanje približio nam je glumca van scene.

- Lane je bio skroman i zatvoren čovek. Nikad ni od koga nije ništa tražio i nije pričao puno o svojoj intimi. Ne želim ni ja zato da pričam o njegovom privatnom životu - objašnjava nam sused.

Lane Gutović, Kuća
foto: Nikola Anđić

Ni glumac nije mnogo govorio o svojoj porodici. Dva puta se ženio. Iz prvog braka ima ćerke Milicu i Nevenu. Starija je krenula očevim stopama, a osim glumom, bavi se i baletom. Krajem 2016. godine Milica se porodila, pa je slavni glumac postao deda. Više od deceniju bio je u vanbračnoj vezi s Biljanom Knežević, balerinom Pozorišta na Terazijama, s kojom je dobio sinove Janka i Spasoja.

Milan Gutović
foto: ATA images

Maša Kostić

Bonus video:

03:01

GLUMCI BDP-a NA OKUPU: Ko je zakasnio, ko preležao koronu, a ko izbegao da da izjavu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track