IVA ŠTRLJIĆ OTKRILA KAKO SE NOSI SA STARENJEM I TEROROM MLADOSTI: Volim svoje godine, ne BEŽIM od njih i zato one VOLE mene!
Foto: Printscreen/Instagram

ispričala

IVA ŠTRLJIĆ OTKRILA KAKO SE NOSI SA STARENJEM I TEROROM MLADOSTI: Volim svoje godine, ne BEŽIM od njih i zato one VOLE mene!

Pop kultura -

Glumica Iva Štrljić (43) važi za jednu od najatraktivnijih glumica na domaćoj sceni.

Ona je prokomentarisala kako se nosi sa svojim godinama, terorom mladosti i čuvenom rečenicom savremenog doba - Nisam žena svojih godina, kojom mnoge njene koleginice sa javne scene objašnjavaju tajnu svog dobrog i mladolikog izgleda.

- Ne govorim da nisam žena svojih godina. Upravo suprotno! Ja se svojim godinama radujem i ja sam baš žena svojih godina, samo što s njima savršeno sarađujem - rekla je glumica.- Pošto mi je duša čista, pošto unutar sebe imam onog pomalo naivnog i detinjeg, pošto nisam kvarna, nezadovoljna i ogorčena, pošto nikad nisam na kraj srca nego sve čitavog života posmatram široko i nikad nasitno, već uvek galantno i s puno ljubavi, e baš zbog toga svima izgledam dosta mlađe i začude se kad čuju koliko zapravo godina imam! Volim svoje godine, ja od njih ne bežim, zato i one vole mene - rekla je Iva Štrljić.

(Kurir.rs/Alo)

Bonus video:

00:39

SVA SAM U GO*NIMA! Nataša zbog PSIHE odustala od nastupa, a sad otkrila detalje iz svog doma i s čim se BORI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track