GLUMAC OTKRIO DA SE VEĆ TRI GODINE BORI SA KANCEROM: Deca su ga hranila preko cevčice, a od iste bolesti mu je preminula supruga
Foto: Profimedia

krio od javnosti

GLUMAC OTKRIO DA SE VEĆ TRI GODINE BORI SA KANCEROM: Deca su ga hranila preko cevčice, a od iste bolesti mu je preminula supruga

Pop kultura -

Glumac Stenli Tuči nedavno je otkrio da se već tri godine bori sa kancerom.

Stenli Tuči
foto: Profimedia

Naime, u pitanju je rak jezika, koji je bio preveliki da bi se izvršila operacija, pa se glumac tako podvrgao hemoterapiji i radijaciji. Tuči ističe da mu je bilo teško da se odluči za ove terapije, budući da zna kroz šta je njegova supruga Kejt prošla boreći se sa ovom opakom bolešću, koja je nažalost preminula 2009. godine.

- Bio je prevelik za operaciju pa sam morao da se podvrgnem visokim dozama hemoterapije i radijacije. Zakleo sam se da neću prolaziti kroz tako nešto jer je moja prva supruga umrla od raka i gledao sam je kako godinama prolazi kroz te tretmane, bilo je užasno - rekao je u intervjuu za magazin “Vera” i opisao kako se sada oseća:

- Zbog raka se istovremeno bojiš i više i manje - rekao je on.

Tuči je otkrio da su se njegova deca ponašala divno, ali i da im je bilo teško. Rekao je da su ga šest meseci hranili preko cevčice, te da je jedva dolazio na njihovu maturu. On je naglasio da mu definitivno nije bilo lako.

- Osećam se mnogo starijim nego što sam bio pre bolesti, ali i dalje želim da napredujem i radim razne stvari - zaključio je glumac.

Bolest je trenutno u remisiji, a šanse da se vrati, kako je rekao, jako su male.

Stenli Tuči
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:03

Stanijin dečko o ulasku Stanije u Zadrugu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track