SMRT MLAĐE SESTRE JEDVA JE PREŽIVELA: Manekenka nakon jezive saobraćajke završila u KOMI i imala 40 operacija, ČUDOM ostala živa!
Foto: Profimedia

HRABRO

SMRT MLAĐE SESTRE JEDVA JE PREŽIVELA: Manekenka nakon jezive saobraćajke završila u KOMI i imala 40 operacija, ČUDOM ostala živa!

Pop kultura -

Američka manekenka Niki Tejlor živela je život iz snova, a onda su njene uspehe prekinule jezive tragedije. Nakon saobraćajke završila je u komi, a potom je imala čak 40 operacija.

Mnogi zaboravljaju da lepo lice ne znači uvek i lep život, a priča američke manekenke Niki Tejlor to i potvrđuje.

Niki Tejlor
foto: Profimedia

Danas je 46-godišnja manekenka u penziji, ali svojom pojavom i dalje ostavlja bez daha, a naslovnicu "Voga" krasila je kada je većina devojaka o tome mogla samo da sanja.

I koliko god da je njena karijera imala uzlaznu putanju, a u biografiji se ređao uspeh za uspehom, život su joj obeležile velike tragedije.

O svemu je govorila u retkom emotivnom intervjuu kod Opre Vinfri i otvoreno priznala da joj je sestrina smrt kao posledica retke srčane mane bila jedna od najtežih gubitaka koje je doživela.

"Bile smo jako bliske i radile smo zajedno, uvek smo bile zajedno. Jako mi nedostaje još uvek. Imala sam tada 21 godinu i nisam znala sa time da se nosim. Počela sam da uzimam lekove na recept, to je bio moj izbor i nisam želela da se nosim s gubitkom sestre i najbolje prijateljice", priznala je tada.

Niki Tejlor
foto: Profimedia

Niki je kao manekenka počela da radi sa samo 13 godina kada je potpisala prvi ugovor s modnom agencijom na Floridi, a do svoje 14. godine snimila je već prvu naslovnicu časopisa "Seventeen". Samo godinu dana kasnije ušla je u istoriju kao najmlađa osoba koja je krasila i naslovnicu "Voga".

Osim što je izgubila sestru i ona sama je umalo poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći u Atlanti 2001. godine vozeći se u automobilu sa tadašnjim dečkom Čadom Renegarom. Do nesreće je došlo kada je on hteo da se javi na telefon zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u stub pored puta.

"Udarili smo u stub i sigurnosni pojas mi je pocepao jetru. Da sam sedela u nekom drugom položaju, možda bi ishod bio drugačiji. Ali iz nekog razloga morala sam da prođem kroz to, da budem u komi, dva puta da ostanem bez pulsa na operacionom stolu i u bolnici da provedem tri meseca", izjavila je tada.

Niki Tejlor
foto: Profimedia

Zbog teških povreda izgubila je 80 odsto krvi u telu i bila podvrgnuta čak 40 operacija.

"Definitivno je pravo čudo što sam ostala živa", zaključila je Niki u više navrata. Niki je danas u braku s Barnijem Lamarom sa kojim ima ćerku Siel, dok je sa bivšim suprugom Matom Martinezom dobila sinove Hantera, Reksa i Džejka, a još njenih fotografija pogladajte u galeriji ispod:

Kurir.rs/A.A./24sata.hr

Bonus video:

01:55

DA LI STE ZNALI DA POSTOJI KRČEDINSKI NOVAC!? Potiče od Kelta, a u jednoj opštini postoji čitav komleks KELTSKE KULTURE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track