PREMINULA ZVEZDA TIKTOKA (27): Godinama ignorisala sumnjivi MLADEŽ, a nedavno joj je otkriveno još 7 TUMORA
Foto: Printscreen/Instagram/kassidypierson

nije izdržala

PREMINULA ZVEZDA TIKTOKA (27): Godinama ignorisala sumnjivi MLADEŽ, a nedavno joj je otkriveno još 7 TUMORA

Pop kultura -

Kesidi Pirson preminula je nakon borbe sa rakom kože, potvrdila je njena sestra na TikToku.

Kesidi Pirson iz Amerike, postala je poznata na Tik Toku, jer je sa svojim pratiocima delila sve o svojoj borbi sa rakom i time motivisala sve ljude koji vode bitku za život, prenosi "Health".

- U trenutku smrti pored nje su bili njeni najbliži. Nije se mučila. Kada bi samo znala koliko ju je ljudi volelo na ovoj platformi... - rekla je slomljena sestra kroz suze i zahvalila svima na podršci.

Kesedi je svojevremeno tvrdila kako je prve promene na mladežu na unutrašnjoj strani bedara primetila u 18. godini. Počeo je da menja oblik, veličinu i boju, a pojavili su se, svrab i suvoća. Bila je mlada i nije shvatala da su to sve simptomi melanoma pa ih je ignosrisala.

- Mladež je bio veličine gumice za olovku, svrbelo me je, bio je suv, krvario je ako bih ga počešala. Nije imao boju i menjao je oblik. Imala sam sve simptome - pričala je Kesidi. Tvrdila je kako ne može sebi da oprosti što odmah nije nešto preduzela.

U to vreme je bila trudna pa je i to bio još jedan dodatni razlog zašto nije obraćala puno pažnje na mladež. Kaže kako nije imala zdravstveno osiguranje kao i da je odlazak kod doktora čekala do svoje 21. godine.

S obzirom na to da joj onkolog joj nije dao nikakvo lečenje, godinu dana kasnije melanom je iz treće faze prešao u četvrtu. Kada je odlučila da zatraži mišljenje drugog lekara, saznala je da mora da se podvrgne nizu agresivnih tretmana.

- Bilo je dugo putovanje, napravili su mi delimičnu zamenu kuka, odstranili su mi polovinu plućnog krila, hirurški su mi odstranili deo creva, prošla sam dva ciklusa jemioterappije i pet različitih ciklusa zračenja - ispričala je.

Početkom 2021. otkriveno joj je još sedam novih tumora. Kako se navodi, da je odmah otišla na lečenje, sada bi uživala u odrastanju svog sina.

@ohhkayypee

There will be a slideshow video coming soon. Thank you for all your support. She was loved. And finally… get your skin checked.

♬ original sound - Ohhkayypee

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:40

PETAR BOŽOVIĆ PLAKAO DOK SE OPRAŠTAO OD GUTOVIĆA: Zbogom dragi Lane, toliko!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja