IZGLADNJIVALA ĆERKU DA BI OD NJE NAPRAVILA S*KSI BEBU: Skandalozna plavuša imala je TRAGIČNU SUDBINU, a naslednica je njena KOPIJA
Foto: Profimedia

sećanje

IZGLADNJIVALA ĆERKU DA BI OD NJE NAPRAVILA S*KSI BEBU: Skandalozna plavuša imala je TRAGIČNU SUDBINU, a naslednica je njena KOPIJA

Pop kultura -

Ćerka Ane Nikol Smit izrasla je u pravu lepoticu, a otac devojčice nedavno je izjavio da želi da njegova mezimica uči na greškama pokojne mame.

Buran i raskalašan život doveli su Anu Nikol Smit do smrti. Kada je preminula 8. februara 2007. godine, iza sebe je ostavila petomesečnu ćerkicu Danijelin Birkhed.

Tri dana nakon što je Danijelin došla na svet, njen 20-godišnji polubrat Danijel Vejn Smit preminuo je u majčinoj bolničkoj sobi, kada je došao na Bahame da vidi tek rođenu polusestru.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Obdukcijom je utvrđeno da je Danijel umro zbog smrtonosne kombinacije opijata. Smrt sina Ana Nikol je teško podnela, a samo nekoliko meseci kasnije pronađena mrtva u sobi 607 u hotelu i kazinu “Hard Rock” na Floridi.

Pronašla ju je prijateljica Tasma Brajthaupt koja je pozvala hitnu pomoć, dok je njen suprug i Anin telohranitelj pokušavao da je reanimira. Nakon dolaska u bolnicu proglašena je smrt slavne starlete, a kao uzrok navodi se trovanje kombinacijom raznih lekova.

Iako su mediji nakon što je rodila ćerku, pisali da bi mogla da ima poteškoća u razvoju jer joj se majka drogirala i pila alkohol tokom trudnoće, Danijelin je zdravo dete. Njen otac Leri tvrdi da je ona dobar đak i da želi da devojčica uči iz majčinih grešaka.

Dugo se nagađalo ko je otac Anine ćerke. Plejboj zečica je izjavila kako je njen preminuli suprug Dž. Hoverd Maršal za kog se udala kada je imao 89 godina, otac njenog deteta, jer je pre smrti zamrzla njegovu spermu. Ipak, DNK analiza je pokazala kako je pravi otac devojčice Leri Brikhed s kojim se neko vreme zabavljala.

Leri Brikhed, Danijelin Brikhed
foto: Profimedia

Ana je posle smrti sina bila slomljena. Tada je počela je da razmišlja o svojoj smrti, a čak je odabrala i modnu kombinaciju u kojoj će je sahraniti. Borila se s depresijom i viškom kilograma i mešala je razne tablete. Vreme je provodila ispred televizora, a bila je opsednuta idejom da njeno dete bude 'seksi beba'.

- Iako je znala da je ispravna količina hrane 84 grama svaka tri sata, ona je insistirala da joj dajem 70 grama, pričala je dadilja.

Danijelin je danas na svu sreću zdravo dete, izrasla je u lepoticu, a sa ocem Larijem posetila sva mesta koja su nekada značila njenoj majci.

"Danijelin je sada tinejdžeka, a ne zna gomilu činjenica o svojoj majci. Kao otac devojke koja je tako mala izgubila majku, pomislio sam, zašto da joj ne pokažem njene početke. Iskreno, ni ja sam nisam znao neke detalje iz njenog života", ispričao je Lari Birkhed, prenosi "MEAWW"

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:37

NA ULICAMA SU NAPUŠTENI VLASNIČKI PSI, A NE LUTALICE! Istraživali smo zašto dolazi do napada na čoveka i kako taj problem rešiti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track