ONA JE NAJBOLJE OBUČENA ŽENA NA SVETU: Pomerala je modne granice i nosila ono što NIKO NIKADA nije želeo! (FOTO)
Foto: Profimedia

zanimljivo

ONA JE NAJBOLJE OBUČENA ŽENA NA SVETU: Pomerala je modne granice i nosila ono što NIKO NIKADA nije želeo! (FOTO)

Pop kultura -

Popularna pevačica Ledi Gaga najbolje je odevena ličnost u 2021. godini prema magazinu "People". Naime, Gaga je predvodila na lestvici najbolje odevenih poznatih ličnosti, s obzirom na to da je i bez crvenih tepiha uvek servirala savšene i upečatljive stajlinge.

Ledi Gaga
foto: Profimedia

Ledi Gaga je prozvana ikonom, a svima nam je jasno zbog čega. Slobodno možemo reći da je pomerala granice, nosila ono što bi se malo ko usdio i postavljala nove trendove.

Nedostatak događaja i crvenih tepiha, pevačicu nije sprečio da svoj stil digne na visok nivo. U poslednje vreme mogli smo da je vidimo ui nešto elegantnijim izdanjia, pa tako danas Gaga važi za najbolje obučenu slavnu ličnost ove godine.

Ledi Gaga
foto: Profimedia

Časopis je pohvalio njen modni ukus, koji se kako kako kažu kretao od “skulpturalne pamučne haljine do crne haljine s korsetom od čipke”.

Svakako ne smemo da zaboravimo njenu kolekciju najviših štikli na svetu i retro sunčanih naočara koje su već dugo njen zaštitni znak.

Pored Gage, na listi najbolje obučenih zvezda nalazi se i Zendaja, pevačica H.E.R., Vajola Dejvis, Lesli Odom Jr, Anja Tejlor-Džoj, Sintija Erivo, Redžina Hol.

Ledi Gaga
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:21

ARENA PODRHTAVA: Novica Veličković ušao u igru, grobari ovacijama dočekali kapitena!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja