LEGENDARNI BOJSI ISPUNIO ŽELJU SRPSKOM POLICAJCU: Obožavao je našu zemlju, a tokom boravka u Beogradu pokazao kakav je bio ČOVEK
Foto: Profimedia

velika tuga

LEGENDARNI BOJSI ISPUNIO ŽELJU SRPSKOM POLICAJCU: Obožavao je našu zemlju, a tokom boravka u Beogradu pokazao kakav je bio ČOVEK

Pop kultura -

Čuveni Džon Čalis je preminuo u 79. godini posle duge borbe sa rakom. Legendarni Bojsi bio je veliki ljubitelj Srbije, Beograda, što dokazuje i dokumentarac koji je snimio o našoj prestonici.

Glumac je neretko govorio kako je zadivljen narodom, istrijom i znamenitostima Srbije, te je uvek predstavljao našu zemlju u najlepšem svetlu.

Džon Čalis
foto: Profimedia

Tokom boravka u Srbiji i Beogradu, jednom prilikom je ispunio želju i srpskom policajcu, te pokazao koliko je veliki čovek bio.

Naime, Džon se parkirao na nedozvoljeno mesto, a policajac ga je obavestio da svoje vozilo mora da pomeri, ali i da mora da se slika sa njim.

Džon je fotografiju objavio na svom Tviteru, a iznad nje je napisao: "Ne možeš da se parkiraš ovde Bojsi, ali možemo li da se slikamo? Ne mogu da se raspravljam sa ovakvom molbom".

Podsetimo, tužnu vest o smrti legendarnog glumca saopštila je njegova porodica.

"Teška srca vas obaveštavamo da je naš i vaš Džon umro mirno, u snu, nakon duge bitke s rakom. Uvek ćemo ga voleti zbog divne zaostavštine i dela koja će nastavljati da donose zadovoljstvo i osmehe u godinama koje dolaze. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku i budite sigurni da će biti prilike da slavimo Džonov život, onda kada svima bude bilo dozvoljeno da se pridruže", navedeno je u saopštenju.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:28

PRVI SNIMAK MAJE BEROVIĆ OTKAKO SE ŠUŠKA DA JE TRUDNA: Nema više VRELIH izdanja, pokušala da prikrije stomak u ŠIROKOJ ODEĆI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track