05:35

OVO NIKO NIJE ZNAO O JELENI TOMAŠEVIĆ! Goca Tržan OTKRILA drugu stranu pevačice: Može da bude VEOMA NEZGODNA! Voditeljka zanemela

kurir televizija

OVO NIKO NIJE ZNAO O JELENI TOMAŠEVIĆ! Goca Tržan OTKRILA drugu stranu pevačice: Može da bude VEOMA NEZGODNA! Voditeljka zanemela

Pop kultura -

Pevačica Jelena Tomašević Bosiljčić važi za jednu od najvećih dama na muzičkoj sceni, koja osim predivnim glasom, pleni i ljupkošću i dobrotom.

Kako se snalazi u ranim jutarnjim časovima, a kako u školi sa ćerkicom otkrila je u programu Kurir televizije.

Jelena Tomašević
foto: Kurir televizija

- Od kada je ćerka krenula u školu lako ustajem ujutru. Htela, ne htela privikneš se. U početku sam pomagala i sada više nema potrebe. Učimo je da bude odgovorna, da sama radi svoje domaće. Nina ipak matematiku zna bolje od mene - kaže kroz osmeh Jelena.

Ona je nedavno objavila novu pesmu i spot, na muziku i tekst koji je pisala Leontina Vukomanović.

- Kada sam pročitala tekst, spot zaista treba da izgleda kao neki notes. Pesma nam poručuje da treba svi da se oslobodimo nekih loših navika. Ja sam razmišljanja da treba bit umeren, ali ono gde sam počela da se budim jeste da treniram. I ja sve krećem ispočetka - rekla je pevačica, koja je naglasila da iako joj život deluje veoma užurbano, ipak sve ide svojim tokom.

Jelena Tomašević
foto: Kurir televizija

- Važno mi je da ne stojim u mestu. Do kraja godine se nadam da ću objaviti album. Kao da pesmama želim da ostavim sav ovaj period koji je iza nas i da krenem dalje. Kad se stvari rade sa ljubavlju, sve ide lakše.

Pevačicu je sačekalo pravo iznenađenje. U program se uključila i Goca Tržan, koja je otkrila nešto što niko nije znao o Jeleni.

Jelena Tomašević
foto: Kurir televizija

- Jelena je sve ono što mislite da nije. Vrlo je spontana, duhovita i zabavna. Potpuno je drugačija kada kamere nisu tu i čini mi se da ima odnos prema kameri i prema medijima vrlo pristojan i sveden. Van snimanja Jela je beskrajno simpatičan ženski čovek, beskrajno je slatka, i ima jednu svoju stranu da kada se naljuti može da bude veoma nezgodna i nikoga ne štedi. A uz sve je veoma veoma dobar prijatelj i ja joj želim da ostane takva - rekla je Goca Tržan.

Jelena Tomašević
foto: Kurir televizija

Jelenu je snimak oduševio, a onda je prokomentarisala i to li je istina da je jako opasna kada se naljuti.

- Kad me neko dira bez nekog razloga ja i te kako znam da se odbranim. Iako to možda nekome može da deluje neprijatno. Kao mlađa sam prećutkivala šta zaista mislim, pa se onda desi da planem za sitnicu, tako da sada mislim da je mnogo bolje odmah reći šta smeta i raščistiti stvari, nego ostati nedorečen - kaže Jelena, koja navodi da je iskrenost najvažnija.

Jelena Tomašević
foto: Kurir televizija

- Kada sam se porodila tada sam shvatila da ja ništa u životu ne moram da trpim. Samo sam jako oštra u tom trenutku i onda se ljudi iznenade, jer me znaju kao jednu jako nežnu i jako blagu osobu, što ja zapravo i jesam - kaže Jelena.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:59

GOCA TRŽAN O SVOJIM POČECIMA: Ne stidim se što sam pevala u Tap 011, bili smo asocijacija na lepe stvari koje su se dešavale 90ih!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track