GLUMAC PROŠETAO SKORO 4 DECENIJE MLAĐU IZABRANICU: Upoznao ju je kao KONOBARICU, a od njenog oca je STARIJI čak 5 GODINA! (FOTO)
Foto: Profimedia

crveni tepih

GLUMAC PROŠETAO SKORO 4 DECENIJE MLAĐU IZABRANICU: Upoznao ju je kao KONOBARICU, a od njenog oca je STARIJI čak 5 GODINA! (FOTO)

Pop kultura -

Holivudski glumac Patrik Stjuart (81) je društvu supruge Sani Ozel (42) došao na dodelu Emi nagrada. Gde god da se pojave, uvek su u središtu pažnje zbog velike razlike u godinama.

Glumac je za ovu priliku izabrao klasični smoking u teget boji i belu košulju, dok je njegova izabranica blistala u haljini boje jorgovana koju je upotpunila neobičnom glomaznom narukvicom i salonkama od providne plastike.

Inače, par se upoznao još 2008. u jednom restoranu u Bruklinu gde je Sani radila kao konobarica.

Patrik Stjuart, Sani Ozel
foto: Profimedia

"Ona mi je ljubazno rekla da želi da vidi predstavu "Macbeth" u kojoj sam tada igrao i dao sam joj svoj broj telefona. To je jedini put u životu da sam tako nešto uradio. Oduvek sam imao pravilo da ne dajem svoj broj osobama koje ne poznajem. Intuicija je sve u takvoj situaciji. A ja sam osetio da razgovaram sa finom, inteligentnom, zanimljivom, prelepom ženom. Retko se svi ti elementi spajaju u isto vreme", rekao je jednom prilikom glumac.

Par je nakon predstave počeo da se viđa bez obaveza, ali je njihov odnos ubrzo prerastao u pravu ljubav. Bračne zavete razmenili su 2013. u meksičkom restoranu, a to su učinili u krugu najbližih prijatelja.

Sani je takođe rekla da im ne smeta razlika od 39 godina i da u njihovom odnosu to nema nikakav značaj. Inače glumac je 5 godina stariji od oca svoje izabranice, prenosi "Daily Mail".

Patrik Stjuart, Sani Ozel
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:43

KURIR NA JARINJU, NOĆ PROŠLA BEZ INCIDENATA: Tu su 2 jedinice ROSU sa dugim cevima i bornim kolima,

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track