PREMINUO GLUMAC I JEDAN OD OMILJENIH LIKOVA IZ SERIJE SEKS I GRAD: Stenford Bleč umro u 57. godini, vest potvrdio sin
Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

PREMINUO GLUMAC I JEDAN OD OMILJENIH LIKOVA IZ SERIJE SEKS I GRAD: Stenford Bleč umro u 57. godini, vest potvrdio sin

Pop kultura -

Glumac Vili Garson, domaćoj publici najpoznatiji po ulozi Stenforda Blača iz serije "Seks i grad", preminuo je u 57. godini.

Naime, izvori bliski glumcu rekli su za "TMZ" da se glumac "borio sa rakom", iako zvanično nije potvrđeno da je to uzrok njegove smrti.

Vili Garson
foto: Profimedia

Tužne vesti podelio je njegov sin Nejtan na Instagramu:

"Mnogo te volim, tata. Počivaj u miru i drago mi je što si svoje avanture delio sa mnom i što si uspeo da postigneš toliko mnogo. Tako sam ponosan na tebe. Uvek ću te voleti, ali izgleda da je vreme da kreneš u samostalnu avanturu. Uvek ćeš biti sa mnom. Volim te više nego što ćeš ikada znati i drago mi je da si sada u miru. Oduvek sbi bio najteža, ali i najsmešnija i najpametnija osoba koju poznajem. Drago mi je što si mi dao svoju ljubav. Nikada to neću zaboraviti ili izgubiti", napisao je on.

Portparol HBO-a takođe je potvrdio da je Garson preminuo:

"Vili Garson je bio u životu, kao i na ekrnau, odani prijatelj i jarko svetlo za sve u njegovom univerzmu. On je stvorio jedan od omiljenih likova u HBO panteonu i bio je član naše porodice gotovo 25 godina. Duboko smo pogođeni što smo saznali za njegovu smrt i izražavamo iskreno saučešće njegovoj porodici i voljenima".

Podsetimo, Garson jeu seriji "Seks i grad"e tumačio lik bliskog prijatelja Keri Bredšo Stenforda Bleča, a učestvovao je i u snimanju novih epizoda za nastavak "And Just Like That..." koje bi trebalo da počnu sa prikazivanjem u martu naredne godine.

Vili Garson
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:40

PETAR BOŽOVIĆ PLAKAO DOK SE OPRAŠTAO OD GUTOVIĆA: Zbogom dragi Lane, toliko!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track