MUZIČKOJ LEGENDI LJUBAVNIK BIO KUM NA VENČANJU: Detalji iz života slavnog pevača ŠOKIRALI su ceo svet, ali to nije sve!
Foto: Profimedia

svi su ostali bez teksta!

MUZIČKOJ LEGENDI LJUBAVNIK BIO KUM NA VENČANJU: Detalji iz života slavnog pevača ŠOKIRALI su ceo svet, ali to nije sve!

Pop kultura -

Život britanske i svetske muzičke legende, Eltona Džona, po mnogo čemu je intrigantan, a otkako je izašao film “Rocketman”, saznalo se malo više od onoga što je prosečan njegov fan mogao da zaključi iz žute štampe.

Pop zvezda oduvek je živela po svojim pravilima, a o njegovoj seksualnosti godinama se šuškalo, ipak 1976. se izjasnio kao biseksualac.

Njegova porodica i prijatelji znali su da je on homoseksualac, pa je vest da se ženi ženom ostavila sve u šoku.

Elton Džon
foto: Profimedia

Tadašnju ženu Renati Blauel upoznao je dok je snimao svoj hit “Don’t Go Breaking My Heart”. Par se venčao u Australiji, a kum im je bio Džon Rid, tadašnji menadžer i bivši ljubavnik Eltona Džona.

Brak je potrajao četiri godine, a odmah nakon razvoda Elton je priznao da je gej. Kada je, godinama kasnije, omogućen istopolni brak u Australiji, muzičar je izjavio:

"Pre mnogo godina, odabrao sam Australiju za svoje venčanje s predivnom ženom koju i dalje volim i divim joj se. Želeo sam više od svega da joj budem dobar muž, ali sam poricao to ko sam zapravo bio, što je kod moje supruge izazvalo tugu, a kod mene krivicu i kajanje" rekao je on tada.

Podsetimo, pevač je sada u braku sa Dejvidom Furnišom za kog je više puta isticao da je ljubav njegovog života. Par ima dvojicu sinova, koje su dobili uz pomoć surogat-majke i nazvali ih Zakari Džekson Levon Furniš-Džon i Ilajdža Džozef Danijel Furniš-Džon.

Elton Džon
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:20

NE MOŽEŠ TO VIŠE DA MI RADIŠ: Rokvić krišom snimio ženu, ona izgorela i počela da URLA! Svi se pitaju kako je PROŠAO posle!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja