PREDSTAVA KOJA SE NE PROPUŠTA: Mladi glumci gostuju u Beogradu i Novom Sadu
Foto: Ustupljene fotografije

Ponovo

PREDSTAVA KOJA SE NE PROPUŠTA: Mladi glumci gostuju u Beogradu i Novom Sadu

Pop kultura -

Predstava "Intimnost" u izvedbi sjajne ekipe mladih glumaca očekuje nas ponovo u Narodnom pozorištu u Beogradu, 30. septembra sa početkom u 20 časova na sceni Raša Plaović, posle više nego uspešne premijere koja je u glavnom gradu održana 31. maja ove godine.

Ovaj komad biće prikayan i novosadskoj publici 1. oktobra u Srpskom narodnom pozorištu, na sceni Pera Dobrinović od 19:30 časova.

Intimnosti
foto: Ustupljene fotografije

Neobična fuzija fizičkog i dramskog teatra pod nazivom "Intimnosti" (Kada spavam mislim da sam budan) nastala je kao doktorski umetnički projekat Anđelka Beroša na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, dok se predstava bavi intimnim odnosima uskog kruga ljudi, njihovim snovima, željama i ožiljcima, a uči nas tome da cenimo svaki trenutak koji proživljavamo, jer nikad ne znamo koliko će da traje.

Intimnosti
foto: Ustupljene fotografije

Glumačku ekipu čine istaknuti mladi umetnici, među kojima su i Aleksandra Arizanović, Anđelko Beroš, Đorđe Galić, Sanja Petrović, Jelena Puzić i Filip Radovanović. Perkusije svira Anastasija Redžić, a violončelo Magdalena Matić.

Iza produkcijskog dela predstave stoje Vanja Kneževic, Ivona Džudović i Luka Karadžuleski. Kostime je uradila Lidija Jovanović, a scenografiju potpisuje Milica Bajić Đurov. Animacije su delo Ivana Avdića, maske je uradila Dragana Ignjac, a potpis na dramaturgiju stavila je Aleksandra Jovanović.

Intimnosti
foto: Ustupljene fotografije

Jovan Mladevnoić

Bonus video:

03:03

OVO SU ZABLUDE O GLUMCIMA: Tihomir Stanić objasnio sa čime se suočava, i kakva mu je uloga u seriji Felix

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track